“God mat og sympatisk service”
Anmeldelse av Tony's Restaurant

Tony's Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 39 Restauranter i Hønefoss
Prisklasse: kr 40 - kr 1 000
Beskrivelse: Tony’s Restaurant er en populær spiseplass som ligger i Hønefoss, en by i Ringerike kommune i Norge. Restauranten er kjent for sin deilige mat og hyggelige atmosfære. Tony’s Restaurant tilbyr et bredt utvalg av retter, fra klassiske norske retter til internasjonale favoritter. Menyen deres inkluderer alt fra saftige biffer og fersk sjømat til velsmakende pasta og fristende vegetariske alternativer. De legger stor vekt på å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet for å sikre at gjestene får en smakfull opplevelse. I tillegg til den fantastiske maten, har Tony’s Restaurant også en omfattende vinliste som passer til forskjellige smaker og preferanser. Deres vennlige og kunnskapsrike personale er alltid tilgjengelig for å gi anbefalinger og veiledning for å sikre at gjestene får den perfekte mat- og vinopplevelsen. Atmosfæren på Tony’s Restaurant er avslappet og innbydende, med en elegant, men uformell innredning. Uansett om du er ute etter en romantisk middag for to, en festlig f
Anmeldt 16. november 2023 via mobile enheter

Min kollega og jeg hadde en hyggelig kveld her. God mat og svært sympatisk service. Pent lokale og god atmosfære. Vi spiste en velsmakende libanesisk rett.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Erikissimos

Anmeldt 5. september 2023

Var på denne restauranten lørdag 2 september
Her fikk vi aldeles nydelig og nok mat for en rimelig penge og god service. Tommel opp - kan anbefales

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Solveig M
Tony's Restaurant, Eier på Tony's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2023

Takk for din positive tilbakemelding! Det gleder oss at du hadde en god opplevelse. Vi håper å se deg igjen snart.

Anmeldt 31. august 2023

God og delikat mat og store porsjoner.
Vi spiste både fisk og kjøtt.
Ikke første og heller ikke siste gang vi spiser her :-)

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
1  Takk, Voyage19937830924
Tony's Restaurant, Eier på Tony's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2023

Hei, takk for de varme ordene. Vi er glade for å høre at du nøt maten. Ser frem til å servere deg igjen. Ha en fin dag!

Anmeldt 12. august 2023 via mobile enheter

Beste biffen i Hønefoss. Spiste tomahawk biffen og den var perfekt laget. Etter vår smak. Service er topp. Anbefaler ett smakfullt besøk der.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, meretemora
Tony's Restaurant, Eier på Tony's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2023

Tusen takk for de hyggelige ordene! Vi er glade for at du likte tomahawk biffen og servicen vår. Vi ser frem til ditt neste besøk!

Anmeldt 28. juli 2023

Utmerket service og mat. Store porsjoner. Kommer gjerne hit igjen neste gang vi er i Hønefoss! Anbefales😊

Dato for besøk: juli 2023
2  Takk, Kathrine B
Tony's Restaurant, Eier på Tony's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2023

Hei Kathrine, vi er glade for at du likte maten og servicen vår. Vi ser frem til ditt neste besøk!

Reisende som så på Tony's Restaurant, så også på

Hønefoss, Ringerike

Har du vært i Tony's Restaurant? Del dine erfaringer!