Lekkert nytt sted i Hønefoss, sentralt med flott utsikt fra terrassen. Sky bar, nattklubb og restaurant.
17–21 av 38 anmeldelser
Hadde gledet meg til julebordet på Gledeshuset. Ble sjokkert over den dårlige julematen. Stikkord: Ribbe uten ribbefett!
Hei Fredrik,
Takk for at du ga oss anmeldelse på din mat opplevelse hos oss.
Tilbakemelding fra våre gjester er viktig skal vi kunne ta tak og bli bedre.
Leit at ribben ikke ble som forventet. Vi skal helt klart ta dette videre internt slik at den serveres likt til hver gang, og med ribbefett :)
Håper du gir oss en ny sjanse og prøver resten av vår julebuffe.
Nyhet i Hønefoss verdt å se innom og ved lunsj tid .ble dagens rett fristende. Biffsmørbrød med overraskende godt tilbehør vel tilberedt og delikat. God dessert, kanskje litt søt for noen. Fin service og oppmersomme servitører. Hyggelig bekjentskap, Lett tilgjengelig fra parkering på den andre siden av elven.
Hei Ingmund,
Takk for at du tok deg tid til en anmeldelse av ditt besøk her hos oss :)
Hyggelig å høre at vi kan overraske med gode retter!
Service er viktig, og at dere opplevde oppmerksomme servitører er godt å høre.
Håper dere besøker oss snart igjen!
Veldig fint sted. Drømme plass å gå på show. Bra nattklubb for oss voksne. Lokasjonen er strålende. Resturanten er flott med nydelig mat
Hei,
Takk for 5 stjerner! :)
Er veldig moro for oss å høre at salen fungerer så bra, og at nattklubben treffer et voksent publikum. Akkurat det vi ønsker!
Skal bringe videre til restauranten at dere syns vi har nydelig mat.
Håper vi ser dere igjen senere.
Et hyggelig møte med en ny restaurant i Hønefoss. Restauranten er relativt liten, så bordbestilling er å anbefale. Relativt lite utvalig i menyen, men maten var utsøkt. Pent anrettet og svært smakfullt. Stort pluss for bruk av lokale produkter. Litt forstyrrende med bakgrunnsstøy (kombinasjon av lite rom med akustikk, tett bordsetting og mange gjester). Meget hyggelig betjening. Alt alt en svært positiv opplevelse på vår 5 års bryllupsdag.
Hei Vegard,
Gratulerer med 5 års bryllupsdag! - Veldig hyggelig at dere ønsket å feirer den hos oss :)
Vi setter pris på at vårt valg av lokale produkter gir pluss i deres anmeldelse, i tillegg til at dere opplevde maten som pent anrettet og svært smakfull.
Når det gjelder bakgrunnstøy i restauranten er dette noe vi har tatt tak i, og vil fortsette å justere slik at alle får en god opplevelse under sitt besøk.
Takk for innspill vedrørende Fosserock-menyen, skal ta det videre internt.
Håper vi ser dere snart igjen!