“God mat”
Anmeldelse av Kikko Sushi

Kikko Sushi
Vurdert som nr. 8 av 39 Restauranter i Hønefoss
Anmeldt 12. juli 2020

Kokko Sushi og Thai har meget god sushi til øve priser. Maten lages mens du venter, så her opplever msn ikke at maten er prefabrikert og dårlig. Sushien smaker frisk og godt!

Takk, Ikkelett

Anmeldt 18. april 2020

Innom Hønefoss for shopping, kaffe med ditto, samt finne en Sushibar for take out. Heldigvis fant vi Kikko Sushi i Stangs gate. Familien valgte ut sine favoritter, med god hjelp fra den hyggelige betjeningen. Stor utvalg til riktige priser! Anbefales. d:o)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, jans0der
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Profesjonelle og snille personale. Nydelig sushi. Anbefaler Nigiri fordi det er min favoritt. Bitene var lette og spise. Ikke for store og ikke for små. Fersk og god sushi!!!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Nina M
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Sushien er den beste du får i Hønefoss, og smaker veldig godt. Betjeningen er også veldig hyggelige, men det tar alltid 5-10 min lenger å få maten enn det de sier når du ringer. Legg inn god tid, og du får en god opplevelse!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Carina O
Anmeldt 4. juni 2019

Nesten hver gang vi er i Hønefoss drar vi hit for å spise. Enkel, grei og god mat. Både store og små liker maten her. Og veldig hyggelig ansatte!

Dato for besøk: mai 2019
Takk, mayvelin86

Reisende som så på Kikko Sushi, så også på

Har du vært i Kikko Sushi? Del dine erfaringer!