Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 160
Booking.com
Hotels.comUSD 160
PricelineUSD 177
TravelocityUSD 160
HurbUSD 197
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (168)
Filtrer anmeldelser
169 resultater
Vurdering fra reisende
41
61
40
13
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
61
40
13
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 169 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Et hotell med historiske tradisjoner, med stil, personlighet og ikke minst miljø, ogikke så sterilt som mange nye hoteller har blitt.
Maten var også utmerket og det var fine salonger å slappe av i etter middag. Absolutt et sted å anbefale. Da jeg var der var det vel lite betjeningen, men de som var på vakt stod på for fullt.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole Gunnar Borlaug, Daglig leder på Klækken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Tusen takk for at du delte din opplevelse av Klækken Hotell på Tripadvisor! Vi setter stor pris på at du trives hos oss, med vår atmosfære, betjening og mattilbud. Vi ser frem til å ønske velkommen tilbake ved neste anledning!

Vennlig hilsen
Ole Gunnar Borlaug
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter


Klækken har en fantastisk hage og utrolig god mat. Det har de alltid hatt. Litt dyrt å overnatte her, men det er verdt det. Når det er sagt. Nettopp fordi der er en del dyrere, så hadde jeg forventet litt bedre standard på rommet. Det er greit at hotellet er gammelt, men tette sluker, flekker på dører, rusk under sengen og en TV som ikke virker trekker litt ned. Fikk tilbud om å bytte rom, men vi oppdaget ikke dette før vi var utpakket og da er det litt «styr» å flytte på seg. Det stod ikke på tilbudene fra hotellets side. Likevel vil jeg anbefale hotellet til andre fordi hage, resepsjon og maten i restauranten er så fantastisk bra! Dessuten er det god luft på rommet og rolige omgivelser.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Norw12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole Gunnar Borlaug, Daglig leder på Klækken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Tusen takk for at du delte din opplevelse av Klækken Hotell på Tripadvisor! Vi setter stor pris på at du trives hos oss, og benytter deg av våre fasiliteter. De negative opplevelsene du beskriver i forhold til rommet er dessverre ikke i henhold til vår standard.
Renhold er svært viktig for oss, og vi har nettopp renovert 90 av våre rom. Tusen takk for din anbefaling, vi ser frem til å kunne ønske hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Vennlig hilsen
Ole Gunnar Borlaug
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2020

Her blir man virkelig ivaretatt som gjest! Både frokost og middag er en fornøyelse, høy kvalitet på maten. Betjeningen er vennlig og behjelpelig og man føler seg velkommen. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Simon330
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole Gunnar Borlaug, Daglig leder på Klækken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Tusen takk for at du delte dine opplevelser av Klækken Hotell på Tripadvisor! Vi setter stor pris på at du trives hos oss,
og blir godt ivaretatt. Ingenting gleder oss mer enn en så flott tilbakemelding og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!

Vennlig hilsen
Ole Gunnar Borlaug
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2020 via mobile enheter

I disse dager hvor man må ta hensyn, og tas hensyn til, tok vi kontakt med Klækken for å høre om de kunne arrangere en lunsj for en liten familie på 6, som ikke bor i samme hus. Og det kunne de! Vi fikk eget rom med stort ovalt bord hvor vi kunne sitte med god avstand, og fikk servert deilig 3 retters lunsj bildet er av garnityret på pannacottaen. Tusen takk!!

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MonaS1519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole Gunnar Borlaug, Daglig leder på Klækken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Tusen takk for at du delte din opplevelse av Klækken Hotell på Tripadvisor! Vi setter stor pris på at dere trivdes hos oss,
og ble ivaretatt gjennom våre smittevernstiltak! Varmt velkommen tilbake!

Vennlig hilsen
Ole Gunnar Borlaug
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019

Må innrømme at etter mange opphold på Klækken har jeg blitt glad i dette stedet. Her er det god service og man opplever å bli tatt godt vare på. Jeg har hatt noen foredrag på hotellet og man får den hjelpen men trenger. Samt at behov man har blir møtt uavhengig av rolle man har. Alltid nydelig mat og god drikke. Jeg heier på dere og håper på nye opphold på hyggelige Klækken.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Vibeke H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ole Gunnar B, Leder  på Klækken Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Kjære Vibeke H,

Tusen takk for at du delte dine opplevelser av Klækken Hotell på Tripadvisor! Vi setter stor pris på at du trives hos oss, og blir tatt godt vare på. Ingenting gleder oss mer enn en så flott tilbakemelding, det er virkelig til stor inspirasjon for oss på Klækken-laget. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!

Vennlig hilsen

Ole Gunnar Borlaug
hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser