Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Snaptravel
StayForLong
Destinia.com
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (95)
Filtrer anmeldelser
95 resultater
Vurdering fra reisende
35
46
8
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
46
8
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 95 anmeldelser
Anmeldt 11. april 2020 via mobile enheter

Dersom du ønsker Firmaseminar litt utenfor allfarvei er dette er grei sted. Bra standard på møterom og mye og bra mat for pengene. Det ligger et stort treningssenter rett ved siden av hotellet som har svømmehall. Maten var svært bra!

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Petter E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2020

Bodde på General hotell en natt for å besøke ett familiemedlem. Grei overnatting. Komfortabel seng, bra standard på rommet. Pizzaen i restauranten var knallgod, og burde oppleves. Pluss for samarbeidet med Ringeriksbadet, som gir gratis billetter for inngang.

Dato for oppholdet: mars 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, fwjensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Jeg hadde ikke høye forventninger siden det tidligere har vært en militærleir men her var det koselig. Rommet var stort, gode senger, greit bad, grei frokost og inn og utsjekk gikk veldig greit. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 720s_lvia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Hadde en natt på Generalen hotell. Var imponert over hva de hadde fått til med å pusse opp en gammel militær forlenging. Gratis parkering. Gratis frokost. Eneste minus var at det ikke var air conditioning Mangler air conditioning

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, svenn1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Dette hotellet brukes i stor grad som et konferansehotell. Her er det mange store grupper som har konferanser og middager. Det er cirka 45 minutters kjøretur fra Oslo sentrum til Sundvollen. Det går også buss som stopper like utenfor hotellet. Jeg overnattet her i forbindelse med en konferanse i april. Jeg ble tildelt rom 49 i en ny fløy av hotellet. Rommene var passe stort hadde Nespresso kaffemaskin og lite kjøleskap med noen drikkevarer og et stort bad. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi. Som de fleste store konferanserhoteller er maten svært god.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser