Veldig god mat på Fengselet! Det var mange til lunsj samtidig med oss rundt 12. Det sier mye om stedet 😊
Den beste restauranten i Hønefoss. Maten er alltid perfekt, både for magen og øyet. Alltid god service, og hyggelig atmosfære.
For de som liker brune kjøttfulle menyer er dette stedet. Det meste på menyen er brunt. Burgere, svin og annet kjøtt. Greit det, men ikke noe alternativ. Det er tilbake til 70 tallet. De har byttet noen retter, men til mer brunt og mer kjøtt. Tommel ned.
Spiste her igår med typen og et vennepar. Maten var helt fantastisk! Spiste krabbesalat, reinsdyr og vaffel med iskrem. Servitørene var helt fantastiske tross en ekstrem travel kveld. Har ikke noe negativt å si om verken mat eller servicen. Gleder meg til neste gang!
Her fikk vi meget for behandling (dagens rett) av serviceinnstilt personale. Vi var tilfeldigvis eneste gjester dar og da, men følte at slik behandling vi fikk er vanlig her på stedet. Trivelig!