Lagre

Anmeldt 27. august 2018
elikihleh
Puerto Rico, Spania
Nydelig mat

Middag i bakgården. Atmosfæren her er uhøytidelig caféaktig og egner seg kanskje best til uformell... les mer

Anmeldt 7. mai 2017
118reiduns

Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Nok en innertier. En kulinarisk opplevelse hver gang. Aldri redd for å anbefale dette stedet, det slår aldri feil.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, 535hildes
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Vi spiste dåhjort og skrei. Begge rettene var helt fantastiske. Ikke spist så god mat på lenge. Frister til gjentagelse!

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, hildegunnh2014
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Ble anbefalt å ta en lunch i fengselet. Ble ikke skuffet. Flott gammelt lokale. Gode burgere og hyggelig betjening. Og helt greie priser.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Oddvar R
Anmeldt 31. mars 2019 via mobile enheter

Veldig god service, med fantastisk mat i spesielle omgivelser, et gammelt fengsel. Kunnskapen om råvaren som blir brukt er helt Fantastiske.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, 749hanspetterh
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Jeg sparer «ypperlig» til en annen type restaurant, men mat av alle typer er veldig god. Måltidet er godt sammensatt, og passe størrelse for gjennomsnittet. Et lite trekk for litt tørr hummer og den hvite sjokoladebrownie som en av de andre valgte. Kjempetrivelig vertskap/servitører.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, elikihleh