Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat”
Anmeldelse av Rumi Restaurant

Rumi Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 26 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Dette tror jeg er den dårligste maten jeg noen gang har smakt ute på en restaurant. Jeg hadde en pasta med sjømat der rekene var seige, scampi'ene var med skall og det var tilsatt krabbstikk... Min mor hadde en pastarett med kylling der hun ikke fant kyllingen og smaken var fæl. Mannen min hadde en "indrefilet" som besto av kvernet/hakket kjøtt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 743katrinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 141 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018

Liten middelhavsinspirerte Resturante mitt i Hønefoss sentrum. De serverer Gresk og Bulgarsk mat som apselutt er vært et besøk. Gode forretter og hovedretter med himmelsk smaker og møre biffer.
Atmosfære er intim og Betjeningen er hyggelig å prisene innenfor hva du kan forvente.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 386bj_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018

Sentralt i Hønefoss ligger en liten, men koselig og intim restaurant som er verd å besøke. Den har en fyldig meny med mange originale og svært gode retter, ofte bulgarsk inspirert. Sist spiste vi en utmerket skalldyrsalat. Betjeningen er hyggelig og prisene OK.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Gunnar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Nydelig mat , prøv for guds skyld hvitløks brødet som før rett.
Har vært her før å ga en god anmeldelse da.
Men nå må jeg trekke en stjerne fordi prisene på maten har begynt å bli litt stive .
249 kr for 100grams indrefilet , noen få poteter og salsa er i dyreste laget , men her kan det kompanseres etter hvert med en annen komponering av pris , mengde og utseende..
alt i alt så er det ihvertfall hyggelig front service og god mat

Dato for besøk: august 2018
Takk, 853olechristianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Fikk maten rask da vi hadde med barn. Pizza med ypperlig og tynn bunn, deilig! Hyggelig betjening. Litt dyrt, men maten smakte veldig godt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Whisper0047
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rumi Restaurant, så også på

 

Har du vært i Rumi Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.