Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste biff”
Anmeldelse av Pampas Hønefoss

Pampas Hønefoss
Vurdert som nr. 7 av 24 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Steakhouse
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Ta det fra en jeger, en som er vokst opp med førsteklasses kjøtt og som er intressert i matlaging. Papas har uten tvil byens beste biff!
Jeg har spist her ved flere anledninger og dette er stedet jeg velger fremfor andre om det er biff am frister.
Har prøvd flere forskjellige biffer og har rett og slett aldri vært skuffet, hverken med tanke på kjøtt eller tilbehør. For en som spiser litt mer enn "mannen i gata" var det heller ikke noe problem å be om en større biff enn det de hadde på menyen og prisen ble ikke drastisk større, akkurat slik det burde være.
Lokalene kunne trenge litt mer lys, men det er også noe av sjarmen ved å spise der.
Betjeningen er og veldig hyggelig og hjelpsom.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, John Eilef P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 32 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2018

Vi skulle overnatte på Grand Hotell, og fant denne restauranten bare ca 100m fra hotellet. Det ble presentert en variabel meny, og vi falt ned på ytrefilet m/tilbehør.
Dette var veldig velsmakende. Vi nøt måltidet til fulle, og kommer gjerne tilbake senere.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kprivat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Kona og jeg var innom lørdag 11. august, sammen med et vennepar, for å spise middag og kose oss litt. Alle bestilte jegerbiff, kona og jeg med pommes frittes, våre venner med pommes chatau. Biffen og garnityret var strålende og perfekt stekt, slik hver og én av oss ville ha den. Vi var imidlertid skuffet over pommes frittesen vi fikk servert. Den holdt ikke kvalitet som forventet. Riflet billig pommes frittes hører ikke hjemme på et slikt spisested! Vi hadde planlagt å spise dessert der også, men et svært støyende lag ble plassert like bak ryggen vår mot slutten av middagen, så det ble umulig å kommunisere med våre venner. Det var lite hyggelig, så vi gjorde opp regningen og gikk et annet sted for dessert og kaffe.

Dato for besøk: august 2018
Takk, I2160LVtomb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Jeg hadde gleden av å spise på Pampas med noen venner i går. Vi valgte stekt laks, pepperbiff og jegerbiff. Laksen var midt på treet, men biffene var MEGET gode. Utrolig mørt kjøtt gjorde denne matopplevelsen helt spesiell.
God service og hyggelig betjening, og en lun og hyggelig atmosfære. Restauranten ligger litt bortgjemt, spesielt for utenbys folk, men den er absolutt verdt et besøk (eller flere)

Dato for besøk: mars 2018
Takk, IvarE35
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Hadde julebord med jobben her på en søndag i desember. Pampas leverte en strålende kveld, service var fantastisk og maten var enda bedre. Alle var strålende fornøyd, blir ikke lenge til før tar en tur hit igjen. Kan anbefale pampas til alle og enhver.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Sven006
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pampas Hønefoss, så også på

 

Har du vært i Pampas Hønefoss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din