Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende bra! ”
Anmeldelse av Eger & Co

Eger & Co
Vurdert som nr. 5 av 26 Restauranter i Hønefoss
Prisklasse: USD 10 - USD 30
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Stoppet innom for lunsj. Fresh meny, pent lokale.
Bestilte lun and og kyllingsalat. Må innrømme at det ikke var noe å trekke på dette. Meget god, lekkert tilberedt og fresh. I tillegg ble det servert veldig godt surdeigsbrød til.
Thumbs up!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Koltrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2832 av 115 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Denne plassen anbefales.
Ein kombinasjon av god hamburger og stort utvalg i øl.
Fint lokale med god service.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Puddingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018

Jeg har vært på Eger og spist middag for et par år siden og det var bra, men det siste året har de gjort flere forbedringer; de har bygget opp en liten scene hvor man satset på underholdning, både musikalsk sett og stand-up; noe som har lykkes fullt ut. Så har de utvidet sin ølmeny fullstendig med masser av godsaker fra mindre norske bryggerier blant fjel og fjorder. Og sist men ikke minst, så har de utvidet sine lokaler slik at det nå er blir svært så funksjonelt med kombinasjonen middag/show.
Utrolig flotte lokaler etter oppussingen. Maten er fantastisk; så også ølen og vinen.
Skal man gi stedet et ørlite minus(som ikke trekker scoren ned fra 5'ern) så er det at matporsjonene kanskje er ørlite i minste laget, og at prisene på ølsortimentet ligger noe i overkant av gjennomsnittet. Men liker man en god øl, så betaler man gjerne et par kroner ekstra. Anbefales!!!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, johnnyo584
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018

God atmosfære, seviseinnstillt betjening som serverte en herlig dessert med en tilhørende nydelig husets vin. Delikate lokaler. Anbefales-

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, karinjuvet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Eger har definitivt den beste kaffen i Hønefoss!
De har også utrolig hode burgere og legendariske søtpotetfries.
Min lunsjfavoritt er kyllingsalaten! Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Inger-Helene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Eger & Co, så også på

 

Har du vært i Eger & Co? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.