Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapt seg betydelig etter nye eiere. ”
Anmeldelse av Eger & Co

Eger & Co
Vurdert som nr. 3 av 24 Restauranter i Hønefoss
Prisklasse: USD 11 - USD 33
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler ikke etter at nye eiere har tatt over. Smaker billig og enkelt..
Som om en ufaglært kokk har veldig økonomiske begrensninger

Dato for besøk: juli 2020
7  Takk, nikolineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 113 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020

Min kjæreste og jeg tok turen til Eger & Co igår for en lunsj. Stedet var valgt etter gode anmeldelser både på Facebook og Tripadvisor, siden vi skulle forbi Hønefoss.

Vi hadde forventninger til at stedet kunne være en gastropub med et mat-og servicenivå som i alle fall er noenlunde likt Oslo-stedene Døgnvill, Kverneriet, m.fl.

Stedet i seg selv har en fin beliggenhet og lokalene er innbydende nok, om enn noe mørkt.

Forventningene vi hadde ble vel mørkere idet vi kom inn døren. Det er ingen som tar imot i døren på Eger & co. Man henvender seg i disken, får menyer og setter seg selv på et ledig bord. Maten bestilles også ved disken. Alt dette er helt OK, og ikke uvanlig hos gastropuber. Men, siden det ikke er noen kelnere som tar imot og dermed kan sette tonen og skape god stemning, krever det at den som betjener disken klarer å få gjestene til å føle seg velkommen. Da er det lurt...nei, da er det VIKTIG å kunne gi et smil og si hei...

"Vår" betjent kunne stått i en hvilken som helst Narvesen-kiosk. Eller, det blir urettferdig, da jeg har opplevd en rekke Narvesen-medarbeidere som veldig hyggelige og serviceminded.

For all del, den unge svensken var ikke på noen måte sur eller utrivelig. Det var bare en slags likegyldig der. Av den typen som sier til en kunde: "dette er en jobb jeg gjør, fordi den gir meg inntekt, men jeg gir egentlig litt blaffen"

Menyen på Eger & Co er helt fin og ingenting å utsette på. Et variert utvalg av sandwicher, burgere, pasta og noen andre småretter (vi så kun på lunsj-alternativene) Ikke videre billig (vi endte opp med 2 burgere og 2 glass cola til kr 544)

Etter å ha bestilt, tok det nesten 30 minutter før maten kom. Det var godt under enn halvfull spisesal, så burde gått raskere. Men ingen krise.

Burgerne var lyspunktet ved måltidet. Store, solide og saftige kjøttstykker i begges tilfeller, perfekt godt stekt (med en svak antydning til rosa helt i kjernen). Min bedre halvdels fries var perfekte. Min porsjon var derimot langt ifra ferdig og smått melne. Jeg burde sagt ifra, men lot det være. Vi hadde som sagt ventet en stund. Det kom for øvrig heller ingen servitør for å sjekke hvordan maten var. Like irriterende hver gang et spisested bommer på en så viktig detalj. Er så unødvendig!
Men, måltidet var alt i alt godt. Burgerne var IKKE på nivå med ovennevnte Kverneriet, samt liknende slike restauranter og gastropuber som har kommet sterkt de siste 6-7 årene. Hver burger (inkl fries) kostet kr 229. Verdt prisen? Nja. Med litt godvilje: OK, under tvil.

Tips til restauranten: visuelt ser det kult ut å servere burgeren på trefjøl, slik dere gjør. Men når saft fra kjøttet blander seg med dressing, så blir det småklissete. Og papiret som burgeren ligger på, går da gjerne i oppløsning når man skjærer gjennom.

Men viktigste tips: kundeservice! Der har dere mye å hente.

Vi forlot Eger & co klokken to igår, 9. juli. En helhetsvurdering herfra tilsier at vi ikke kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Tommy B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her og var kjempe fornøyde med maten! God smak og store porsjoner. Vi satt rett under en høytaler og kunne ha en normal samtale, så de hadde et behagelig lydnivå. Kommer garantert tilbake ved neste anledning!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Tonje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2020

Var her på lørdags lunsj. Nå skal sies at i disse "corona-tider", så er det lite folk ute. Men de som serverte og vartet oss opp her gjorde det beste ut av det.Vi bestilte forskjellige sandwich. Jeg spiste en nydelig en med brie og valnøtt. Likte svært hvordan retten var anrettet, kjempe pluss. Dere forstår at man "spiser" også med øynene. Eller fikk vi testet litt av det gode utvalget av øl. Så her satt vi en god time og koste oss. Vi sees nok igjen....

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019

Veldig bra service av en nyansatt under opplæring. Flink og lærevillig.
Vi var i utgangspunktet kun for en middag, men endte opp med en helaften med intimkonsert, jazz med "Kule Karer".
Maten var veldig god, vi hadde brie til forrett, indrefilet med godt tilbehør, og creme catalana til dessert. En god vin til maten, og litt etterpå til konserten.
God mat, bedre enn forventet, til en helt ok pris. Totalopplevelsen ble veldig bra.
Jeg setter pris på at det alltid er nok vann på bordet, noe det var, stjerne i boken.
Konserten var fin og helaftenen ble en anderledes koselig kveld for oss som normalt ikke hører så mye på jazz.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, helenes327
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eger & Co, så også på

 

Har du vært i Eger & Co? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din