Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste pizza”
Anmeldelse av Pizzabakeren Hønefoss

Pizzabakeren Hønefoss
Vurdert som nr. 13 av 24 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. januar 2019

Veldig god pizza her, god bunn gode smaker og forholdsvis rimelig. Skulle derimot ønske at dem kunne levere litt lengre unna enn det dem gjør nå.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Anders B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 26 anmeldelser

Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Ikke akkurat noen restaurant, men heller et gatekjøkken med to avdelinger; pizzabar med egen disk og Mix-kiosk med gatekjøkkenmeny. Det finnes noen sitteplasser inne og mange ute. Helt greit sted for en helt grei pizza. Fullt på høyde med Peppes Pizza hva kvalitet angår, men stedet kan jo ikke sammenlignes.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, I2160LVtomb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Pizzabakeren er bra. De har vært en konkurrent av Peppes i mange år, og nå syntes jeg de har glidd forbi Peppes. Pizzaene er veldig gode og de har en god pris. Betjeningen er alltid blid og hyggelig. De er raske på å levere, og man vet alltid hva man får.

Eneste jeg har å trekke dem på er at det noen ganger er litt lite fyll på pizzaene. Men det har vel med prisen å gjøre

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2018 via mobile enheter

Absolutt den beste pizzaen i Hønefoss. God service, raske på levering. Bestiller alltid pizza her til familieselskaper og andre festligheter. Herlig

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018

Fantastisk god pizza, den beste i byen. Hyggelig og rask service. Rask levering også ved hjemlevering.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, monikab194
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzabakeren Hønefoss, så også på

 
Hønefoss, Ringerike
 

Har du vært i Pizzabakeren Hønefoss? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din