“Helt forferdelig mat og enda verre service”
Anmeldelse av Salt & Pepper

Salt & Pepper
Vurdert som nr. 5 av 40 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Grill
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Fikk mat som smakte helt forferdelig, og da vi klagde var betjeningen frekke og veldig lite profesjonelle.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Legende8

Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

God sushi, pluss for at man kan velge bort fiske typer man ikke vil ha. Lang ventetid. 45 min er for lang tid. Upersonlig og litt sur service. Men god mat når den endelig kom

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Koltrip
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Salt og Pepper i dag for å spise middag. Vi hadde ikke bestilt bord så vi måtte stå i kø og vente på bord. Kan nok være fornuftig å bestille bord på forhånd,selv om vi fikk bord forholdsvis fort. Vi spiste fajitas combo, of banansplitt til dessert. Maten smakte fortreffelig, maten kom også kjapt. Personalet var også hyggelige og effektive. Alt i alt en god opplevelse.

Takk, Sven Tore P
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiste her på 15-års jubileet til salt&pepper, det var fullsatt hus med lang kø ved inngangspartiet, men vi hadde heldigvis reservert og fikk bord. Da vi var på plass fikk vi to svært observante servitører og to nydelige retter sushi servert, i tillegg til svært rask servering etter bestilling!
Virkelig overrasket over betjeningen og maten ikke minst på en slik kveld!
Hønefoss bør være stolte av et slikt spisested.

1  Takk, Beret W
Anmeldt 15. oktober 2018

Her blir du fornøyd uansett valg av rett. De har mat for alle ganer og den mest besøkte i Hønefoss. Her må du nesten bestille bord vis du kommer i høysesong som er når det anangeres Revyer i Hønefoss. ( Mai - August og Julebordsesongen)
Har vært igjennom hele menyen over flere år og smaksopplevelsen sitter uansett om du velger asiatiske retter som europeiske. Kjøttet er alltid vært mørt og smakene er velbalansert krydret. Atmosfære i lokalene er hyggelige sammen med betjeningen som tar vare på deg. Vært et besøk når magen og minnene dine trenger påfyll.

Takk, 386bj_rns

Reisende som så på Salt & Pepper, så også på

Har du vært i Salt & Pepper? Del dine erfaringer!