“God mat”

Salt & Pepper
Vurdert som nr. 5 av 39 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Grill
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her med familien med små barn.
Det virket som det var fullt da det sto kø ut døren. Vi hadde forhåndsbestillt bord, så det var ikke noe problem for oss. Bestilling gikk greit, men noe av drikken ble glemt, og de hadde ikke noe drikke til minstemann på 1 år. Det tok veldig lang tid før maten kom. Heldigvis prioriterte de maten til barna slik at de ihvertfall fikk spise. Desverre blir det litt lenge for de små og vente når de er ferdig å spise lenge før maten til de voksne kommer. Det virker som de gjerne var for få servitørwr på jobb til å takle mengden med kunder denne dagen. Maten var veldig god og det var ikke noe å utsette på noen av rettene her. Kommer gjerne igjen en annen gang, og får håpe det da er litt mindre folk slik at en kan føle at servitørene både ser deg og har tid til å snakke med deg.

Takk, torbj_rnl845

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire og hadde forhåndsbestilt bord, der ba spesielt om ikke å bli plasser for tett opptil andre. Bordet ble booket via stedets hjemsøker. Vi fikk bord som bestilt. Spisestedet var fullt av gjester, til tross for at det var søndag. Litt barnestøy, men helt innenfor det tålbare.

Vi bestilte drikke, som kom raskt og greit. Videre bestilte vi fire ulike middager, som alle ble servert i rimelig tid etter bestillingen.

Maxican peppersteak ble bestil som medium minus og den ble servert som bestilt. Den friske salaten besto for det meste av dårlig forvellede grønnsaker. Peppersausen var grei nok, men ikke rikelig nok. De friterte potetene var meget bra og rikelige nok. Helt grei rett til terningkast 4. Grønnsakene ødelegger for en fem'er

Solomilli ble bestilt som medium stekt og ble servert som bestilt. Grønnsakene var ikke godt nok stekt og alt for harde. De friterte potetene var perfekte og rikelige. Den hjemmelagde berneasen var rikelig og god. Helt grei rett til terningkast 4. Grønnsakene ødelegger for en fem'er.

Kylling confit med tortillini var en stor skuffelse uten smak, til tross for rikelig med parmesan over. Kyllingkjøttet var på ingen måte bra og hadde små fettslintrer. Vi hadde forventet kyllingfilet. Pasta tortillini skal være smakfullt, men denne minnet mer om den man får kjøpt for en billig penge i dagligvarebutikkene. Parmesanost bør serveres ved siden av, så man kan ha på etter ønske. Retten ble ikke spist opp. Ikke bra! Terningkast 1.

Sushi meny no. 3 var anrettet som forventet og helt grei, men på det jevne. Terningkast 3.

Takk, I2160LVtomb
Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Familie på 4 ble raskt vist til bestilt bord i 2.etasje. Fikk meny med stort utvalg, av hyggelig betjening. Måtte vente en stund på maten, men den var veldig god og delikat, når den først kom. Vi spiste både sushi og kinesisk med kylling og scampi. Avsluttet med dessertog kaffe. Alt var velsmakende og godt tilberedt.
Men når vi skulle betale fikk vi en regning med høyere priser på regningen enn på menyen. ALLE RETTENE KOSTET GJENNOMSNITTELIG 20 KRONER MER ENN PRISENE I MENYEN!
Det var skuffende og ganske frekt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Magne G
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Søkte på Tripadvisor etter restaurant i Hønefoss, vet ikke om jeg gjorde det godt nok for her var det dårlig. Bestilte en biff som var OK. Men bakt potet som var kald og ikke helt ferdig. Peppersaus som smakte mugg. Nei denne restauranten ville eg hold meg unna

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, tomsV6378LW
Anmeldt 6. desember 2019 via mobile enheter

God ribbe, sprø og fin. Herlig hjemmelaget surkål. God saus. Nydelige medisterkaker. Hyggelig betjening. Fikk store glass med rødvin, mye for pengene. Karamellpudding til dessert med fantastisk karamellsaus.

Dato for besøk: desember 2019
3  Takk, cecilieh656

Reisende som så på Salt & Pepper, så også på

Har du vært i Salt & Pepper? Del dine erfaringer!