Vi var fire og hadde forhåndsbestilt bord, der ba spesielt om ikke å bli plasser for tett opptil andre. Bordet ble booket via stedets hjemsøker. Vi fikk bord som bestilt. Spisestedet var fullt av gjester, til tross for at det var søndag. Litt barnestøy, men helt innenfor det tålbare.
Vi bestilte drikke, som kom raskt og greit. Videre bestilte vi fire ulike middager, som alle ble servert i rimelig tid etter bestillingen.
Maxican peppersteak ble bestil som medium minus og den ble servert som bestilt. Den friske salaten besto for det meste av dårlig forvellede grønnsaker. Peppersausen var grei nok, men ikke rikelig nok. De friterte potetene var meget bra og rikelige nok. Helt grei rett til terningkast 4. Grønnsakene ødelegger for en fem'er
Solomilli ble bestilt som medium stekt og ble servert som bestilt. Grønnsakene var ikke godt nok stekt og alt for harde. De friterte potetene var perfekte og rikelige. Den hjemmelagde berneasen var rikelig og god. Helt grei rett til terningkast 4. Grønnsakene ødelegger for en fem'er.
Kylling confit med tortillini var en stor skuffelse uten smak, til tross for rikelig med parmesan over. Kyllingkjøttet var på ingen måte bra og hadde små fettslintrer. Vi hadde forventet kyllingfilet. Pasta tortillini skal være smakfullt, men denne minnet mer om den man får kjøpt for en billig penge i dagligvarebutikkene. Parmesanost bør serveres ved siden av, så man kan ha på etter ønske. Retten ble ikke spist opp. Ikke bra! Terningkast 1.
Sushi meny no. 3 var anrettet som forventet og helt grei, men på det jevne. Terningkast 3.