Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig bra”
Anmeldelse av Salt & Pepper

Salt & Pepper
Vurdert som nr. 6 av 25 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Etter en tur på Kistefoss bestemte vi oss for å spise middag her. Det så fullt ut og vi hadde jo ikke bestilt bord. Vi ble møtt av en blid servitør som fant et koselig bord til oss. Det var en rikholdig meny og maten ble servert raskt. Vi bestilte 4 forskjellige retter og alle var perfekt tilberedt. Jeg bestilte en biff og den og resten av tilbehøret var utrolig godt. Vi ba kelneren om å overbringe en hilsen til kokken(e). Anbefaler stedet og jeg kommer garantert innom her igjen en gang.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (191)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 191 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Kjøkkenet her er et tydelig blandingskjøkken. Vår Fajitas "texmex" kom med biff og kylling tydelig fra det kinesiske kjøkkenet. Hvis du ikke må hit så anbefaler jeg å finne noe annet.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 626clausl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi ble glemt,når du sitter kjempesulten så er ikke det helt heldig for opplevelsen i restauranten. En form for kompensasjon hadde vært innafor.
Til gjengjeld var maten UTMERKET.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Mag1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Litt for godt stekt indrefilet selvom vi bad om middels, torsken var noe smakløs samme som confitert kylling. Bra pommes frites og poteter. Pannacotta var smakløs men bærsausen var god. Helt greit alt i alt, men ikke den helt store WOW faktoren.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, SveinErikH1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god sushi, og digger at dem har lengre åpningstider enn mange andre. Perfekt å stoppe her om en kjører over fjellet fra Bergen - Gardermoen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, toneh695
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Salt & Pepper, så også på

 

Har du vært i Salt & Pepper? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.