“Dårlig mat”

Salt & Pepper
Vurdert som nr. 4 av 39 Restauranter i Hønefoss
Kjøkken: Grill
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 15. april 2024 via mobile enheter

Klaget på maten å da sa de at de kunne lage ny, men at det kom til å bli det samme resultatet. Bestilte pasta ekspress, scampi i teriyakisaus å det smakte vann. Pizzaen som ble bestilt var så slapp at fyllet bare rant av. Fint lokale å snill betjening, men maten var rett å slett dårlig

Dato for besøk: april 2024
Takk, Frida E

Anmeldt 15. april 2024 via mobile enheter

dårlig mat helt smakløst og tør ris, servitøren sa sånn var Pizzaen hos dem alt fyllet rant av pizzaen. Vi var tre stk og ingen var fornøyd

Dato for besøk: april 2024
Takk, Borg Radonsikri... R
Anmeldt 11. februar 2024

Forholdsvist dyrt med tanke på hvor samlebåndsaktig denne maten er. Generelt ganske smakløs, men sannsynligvis beregnet på et bredt nedslagsfelt. Støyete lokaler, men det som virkelig drar helhetsopplevelsen ned her er de utrolig lite inspirerte sevitørene. Her skal man tydeligvis kun få maten på bordet, og så få ryddet av så fort som mulig igjen, uten å spørre om det smakte, om man ønsker mer å drikke, eller om man vil se på dessertmeny.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, Jon-Robert S
Anmeldt 12. oktober 2023 via mobile enheter

Vi kom uten bordbestilling og ble vist på til et greit bord innerst i lokalet. Kona mi bestilte biff chop suey. Jeg bestilte scampi red curry. Greie priser på maten. Min kone likte ikke sin mat så vi byttet. Scampi red curry var ganske god. Jeg syntes den manglet et par ingredienser for å Nå helt opp.

Biff Chop Suey var under par. Virket som det var bare soyasaus og vann i suppa den lå i. Den var ikke jevnet i det hele tatt og det er derfor jeg kaller det suppe. Jeg kunne ikke smake noe annet enn litt utblandet soya saus. Ganske salt uten annen smak. Jeg spurte etter chili flakes, men det hadde de ikke. Jeg vil berømme grønnsakene som var behandlet flott.

Hyggelige kelnere og god atmosfære!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Nils Erik K
Anmeldt 31. august 2023

Spiste biff med stekte grønnsaker.grønnsakene var ikke stekt,dem var,stenharde.Servitøren så vi ikke noe til under hele midagen.

Dato for besøk: august 2023
Takk, ingvar k

Reisende som så på Salt & Pepper, så også på

Har du vært i Salt & Pepper? Del dine erfaringer!