Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Postkortmotivet fra Norge

Et av de fineste stedene jeg har besøkt i Norge. Et lite stykke Norge som viser hvor fantastisk... les mer

Anmeldt 19. august 2020
askoft
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Nydelig plass

Flott plass med nydelig natur. Vannet er grønt og vegetasjonen er frodig. Mange kjekke plasser å ta... les mer

Anmeldt 22. juni 2020
Bodil T
,
Sandnes, Norge
Les alle 362 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stryn
fra USD 89,44
Mer informasjon
fra USD 904,03
Mer informasjon
Anmeldelser (362)
Filtrer anmeldelser
362 resultater
Vurdering fra reisende
238
98
20
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
238
98
20
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 362 anmeldelser
Anmeldt 22. juni 2020

Flott plass med nydelig natur. Vannet er grønt og vegetasjonen er frodig. Mange kjekke plasser å ta bilder av

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Bodil T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020

Oldedalen er absolutt verdt å legge turen innom eller gjennom. Nydelige omgivelser og absolutt ro og stillhet. Fine områder for sykling, hiking eller padling.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

I Juni er det anbefalt . Vakreste steder i vest finner du ikke. Og roen som merkbart finnes her er noe byfolk burde føle på :) Selv den som pleier bo lignende til selv, får flotte nye opplevelser. I gamle bygder, og sjarmerende veier.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, ninastandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Oldedalen er ein av Norges vakreste områder til tilbringe ferien på.

Det er så mange ting å gjer i denne dalen. Sykling, fisking, padling, fjelltur og bevege seg opp til isbreen.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Joakim H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019

Stedet innerst i Nordfjord er en perle!
Vi bodde privat, og nøyt godt av lokalkunnskap og tilgang til ei seter!
Gikk i fjelet.

Benyttet oss ikke av skyliften, men det er sikkert også bra!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, nilsjf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser