Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
FindHotel
StayForLong
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (111)
Filtrer anmeldelser
111 resultater
Vurdering fra reisende
62
36
10
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
62
36
10
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 111 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Gammelt og ærverdig hotel med masse sjarm. Skjeve gulv, gammel stil og gode senger. Få , men veldig gode retter på menyen i restauranten. Meget hyggelig betjening i alle ledd. Hit kommer vi gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 849rikkeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har nettopp utvidet kapasiteten ved å tilby helt nye rom på en tidligere låve. Rommet vårt var stort og flott, og hadde en dobbeltseng og to faste enkeltsenger. Helt suverent. Dessuten var badet sjeldent stort og behagelig med både takdusj og vanlig dusjhode. I tillegg veldig hyggelig personale og en hovedbygning med mye sjel. Vi er tre personer på rundreise i Norge, og dette hotellet er vår favoritt. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, PerK_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Fra start til slutt var dette en strålende opplevelse. Hotellet har historisk sus, er et flott skue og et hyggelig vertskap!!

Vi bodde på loftet i helt supre rom perfekt for en familie på 3 - 4. God plass og gode senger.

Middagen ble servert i storstuen og det smakte

Frokosten også med smittevern regler fungerte strålende og vi fikk nydelig frokost. Og matpakker til dagens utflukt.

Anbefales på det varmeste!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, toneb824
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Enkelt å finne - det er liksom et landemerke i seg selv. Du trer inn i et historisk hotell der trappene knirker og få gulv er vatret. Du forventer nesten å treffe Agatha Christie i trappen opp til rommene i 2. etasje.
Rommet var stort og med et stort bad. Passet oss godt så vi kunne spre våre MC-kofferter og -bokser godt rundt... Rommet er holdt i en lilla-retro stil med brystning og noen moderne rokokkoelementer. Morsomt. Et lite trekk for få kontakter. Mye som skal lades i våre dager.
Veldig hyggelig terrasse å nyte et glass vin om aftenen. De hadde greie viner og hyggelig betjening, så vi ble sittende og nyte sommerkvelden - enn om det er en del trafikk på veien utenfor. Og så fikk vi en deilig frokost før vi dro videre.
Skal du til Stryn, bo på Visnes.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, HaugesundsHelge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Vi følte oss svært velkomne på dette koselige hotellet. Sjarmerende interiør - fikk følelsen av å reise tilbake i tid. Skulle veldig gjerne bodd flere netter her.

Genialt frokostkonsept. Frokosten ble bestilt over et skjema som ble levert resepsjonen om kvelden (ordning i forbindelse med koronapandemien). Frokosten var god!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, jonas_182
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser