Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 205
FindHotelUSD 184
eDreamsUSD 184
Agoda.comUSD 184
EtripUSD 184
TripadvisorUSD 184
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (117)
Filtrer anmeldelser
117 resultater
Vurdering fra reisende
65
38
10
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
65
38
10
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 117 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi skulle egentlig bo på Alexandra, men der var det heldigvis fullt. Har sjelden bodd på et hotell med så mye sjel! Hyggelig betjening, veldig imøtekommende og hjelpsomme. Ikke veldig godt lydisolert, og litt støy fra veien (hadde rom i enden med to vinduer mot veien), men ikke så mye at det ble plagsomt.

Fantastiske vafler med brie og salami!

Romtips: Legg i litt for oppgradert rom
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Lars J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2020

Nesten midt i Stryn sentrum ligger dette vakre hotellet. Alle rommene er innredet ulikt og hotellet er spekket med historie og med inspirasjon fra mellomkrigstiden. Fantastisk service, lokal mat, og ikke minst gode, deilig senger. Ta en tur til Lodalen og Loen Skylift. Gå Skåla hvis du er i god form. Sjekk ut Olden og Briksdalsbreen, Geiranger, Nordfjord-kysten og Selje kloster.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Trude S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Utmerket service. Hotellvert gav en personlig service langt utover det en kan forvente. Lammecarren smakte fantastisk. Fikk med noe av hotellets historie, også om laksen på veggen. Vi fikk en flott tur videre takket være gode tips fra hotellvert. Koseligt gammelt hotell som anbefales

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Erik W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Kjempehyggelig sjarmerende hotell fra 1850, personlig service av eiere, god mat. Få rom-
meget godt utgangspunkt for såvel fjellturer som biltur og aktiviteter i Loen, Briksdalsbreen mm. Tur til Raksetra anbefales!
Noen rom med sjarmerende gammel veranda . Noe støy fra vei på disse rommene- men anbefales for sin sjarme

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hilde H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Første stopp på Norges-ferie med kun innlosjering på "de historiske" var Visnes Hotel i Stryn første stopp. Vi hadde booket rom gjennom nettsiden og fikk da 10% NAF-rabatt og fikk da dobbeltrom med balkong for drøy e 1600 NOK inklusive frokost. Hotellet er familiedrevet og sjarmerende. Rommet vi bodde på (35) var i øverste etasje med dels skråtak og balkong med utsikt mot sjøen. Dessverre var været dårlig da vi var der, men dette hadde nok vært et perfekt sted å tatt en drink før middag. Rommet i seg selv var av god størrelse, da også badet med dusjkabinett. Rent og helt, men med patina som hører med på et slikt hotell. Middag spiste vi på tidspunkt etter eget ønske. De har en liten, men godt utvalgt meny hvor vi delte stekeplate som forrett og fjellørret til hovedrett. De har også et greit utvalg av vin på flaske og glass. Spekeplaten var fint satt sammen, men det var for mye mat for en forrett og vi var nesten mette da hovedretten kom. Overraskelsen var da også stor da fjellørreten var av stort kaliber og vi ble dugelig mette. En kan fint redusere på størrelsen av rettene. Etter middag tok vi et glass vin i baren, hvor flaska nok hadde vært åpen en god stund da vinen gav lite smak. Alle rommene på hotellets fremside vender ut mot hovedveien gjennom Stryn, noe som medfører en god del trafikkstøy - dog mindre trafikk på natten, så det gikk greit. Men for gjester som tåler mindre støy kan rom mot baksiden være bedre. Frokosten bestod av buffett, nok noe preget av Korona-tilpassinger, men med godt utvalg. Alt i alt et fint opphold vi ikke ville vært for uten.

Romtips: Rom 35 med egen liten balkong med utsikt, men med trafikkstøy.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Henrik Richter H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser