Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Briksdal Glacier (Briksdalbreen) på
fra USD 89,47
Mer informasjon
fra USD 899,16
Mer informasjon
fra USD 1 334,33
Mer informasjon
Anmeldelser (979)
Filtrer anmeldelser
979 resultater
Vurdering fra reisende
693
220
54
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
693
220
54
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 979 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet i korona tiden hvor hele Norge skulle se alt i Norge. Parkerte bilen ca kl 13.00. Ingen problemer med å få parkeringsplass. Parkering koster 60,- og betales med vipps. Ca 2,5 km å gå opp til brevannet. En flott tur. Breen er et stykke oppe i dalen nå. (Var her for ca 12 år siden. Da var bre fronten helt nede ved brevannet)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Geiros68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Kjempefin tur i nydelig natur. Vi gikk fra parkeringsplassen, selv om man kan bestille og sitte på med spesialbiler opp. Turen opp var helt magisk. Fossefall, elver og stier i nydelig natur. Selve breen er ikke så stor lenger, men turen var en opplevelse verdt å få med seg. Iskaldt brevann var leskende og godt i sommervarmen.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Bodil T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020

Vil du oppleve Briksdalsbreen, er det på tide å skynde seg. Den smelter mer og mer, men er fremdeles vakker og mektig der den ligger oppi dalen. Flott natur å rusle gjennom, eller ta en av trollbilene som kjører deg opp. Må oppleves om du er i nærheten.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Vi valgte å sitte på med jeep opp da det var svært varm den dagen. Flott opp dalen og fin utsikt. Her får du fosser og fjell. Breen derimot har smeltet mye de senere årene så man kommer ikke inntil lengre slik som før, men uansett en flott tur.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Frk-haukaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Å besøke isbreen er eit must for alle som er gla i naturen. Og mangfoldet den gir fra lokasjonen briksdalen.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Joakim H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser