Strålende tur i fantastisk terreng! Lett tur å gå opp fra parkeringen. Noe stigning men gode grusveier å gå på. Fantastisk flott syn å komme frem på stranden ved vannet under breen.
Vi tok turen opp med de bilene som står på venstre side av starten på stien. Turen opp gikk kjempe fint og det var vært pengene. Vi bestemte oss for å gå ned og det var en kjempe fin tur. Den var ikke krevende eig det var fin vei. Utrolig fint!!
Besøkte stedet i korona tiden hvor hele Norge skulle se alt i Norge. Parkerte bilen ca kl 13.00. Ingen problemer med å få parkeringsplass. Parkering koster 60,- og betales med vipps. Ca 2,5 km å gå opp til brevannet. En flott tur. Breen er et stykke oppe i dalen nå. (Var her for ca 12 år siden. Da var bre fronten helt nede ved brevannet)
Kjempefin tur i nydelig natur. Vi gikk fra parkeringsplassen, selv om man kan bestille og sitte på med spesialbiler opp. Turen opp var helt magisk. Fossefall, elver og stier i nydelig natur. Selve breen er ikke så stor lenger, men turen var en opplevelse verdt å få med seg. Iskaldt brevann var leskende og godt i sommervarmen.
Vil du oppleve Briksdalsbreen, er det på tide å skynde seg. Den smelter mer og mer, men er fremdeles vakker og mektig der den ligger oppi dalen. Flott natur å rusle gjennom, eller ta en av trollbilene som kjører deg opp. Må oppleves om du er i nærheten.
Vi valgte å sitte på med jeep opp da det var svært varm den dagen. Flott opp dalen og fin utsikt. Her får du fosser og fjell. Breen derimot har smeltet mye de senere årene så man kommer ikke inntil lengre slik som før, men uansett en flott tur.