Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Briksdal Glacier (Briksdalbreen) på
fra USD 90,60
Mer informasjon
fra USD 892,98
Mer informasjon
Anmeldelser (974)
Filtrer anmeldelser
974 resultater
Vurdering fra reisende
688
220
54
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
688
220
54
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 974 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Strålende tur i fantastisk terreng! Lett tur å gå opp fra parkeringen. Noe stigning men gode grusveier å gå på. Fantastisk flott syn å komme frem på stranden ved vannet under breen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 920kines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen opp med de bilene som står på venstre side av starten på stien. Turen opp gikk kjempe fint og det var vært pengene. Vi bestemte oss for å gå ned og det var en kjempe fin tur. Den var ikke krevende eig det var fin vei. Utrolig fint!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet i korona tiden hvor hele Norge skulle se alt i Norge. Parkerte bilen ca kl 13.00. Ingen problemer med å få parkeringsplass. Parkering koster 60,- og betales med vipps. Ca 2,5 km å gå opp til brevannet. En flott tur. Breen er et stykke oppe i dalen nå. (Var her for ca 12 år siden. Da var bre fronten helt nede ved brevannet)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Geiros68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Kjempefin tur i nydelig natur. Vi gikk fra parkeringsplassen, selv om man kan bestille og sitte på med spesialbiler opp. Turen opp var helt magisk. Fossefall, elver og stier i nydelig natur. Selve breen er ikke så stor lenger, men turen var en opplevelse verdt å få med seg. Iskaldt brevann var leskende og godt i sommervarmen.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Bodil T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2020

Vil du oppleve Briksdalsbreen, er det på tide å skynde seg. Den smelter mer og mer, men er fremdeles vakker og mektig der den ligger oppi dalen. Flott natur å rusle gjennom, eller ta en av trollbilene som kjører deg opp. Må oppleves om du er i nærheten.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser