Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Vurdering fra reisende
7
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 8 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk flott camping!! Teltet 2 netter i forbindelse med tur til Skåla og Skyliften.
Hyggelig familie som drifter stedet og holder orden! Flotte sanitæranlegg som er rene og fine Stille og rolig camping hvor man virkelig for tatt Loen vatnet inn over seg! Campingen føles ikke overfylt i forhånd til de andre man kjører forbi på vei inn. Absolutt vært å kjøre litt lenger for å oppleve dette stedet!

Takk for oss!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, sivertuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Dette er en perle langs Lovatnet!
Meget hyggelige personer som driver plassen.
Helt nydelig plass med fine telt/campingplasser ved vannet.
Anbefales på det sterkeste. Kommer til å besøke denne plassen igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 609matguru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig koselig, liten og rolig campingplass! Er i utgangspunktet ikke fan av campingplasser, men denne falt jeg pladask for: Plassene ved vannet er ikke annet enn magiske. Verdens fineste eiere går rundt og passer på, holder det rent og tar vare på plassen!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, karintandero
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Veldig idyllisk og koselig liten campingplass i Loen. Vi hadde to netter i hengekøye her. Veldig hyggelig eier som står på for at gjestene skal trives. Rent og pent sanitærområdet. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Undheims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6 dager siden via mobile enheter
Google-oversetting

Romtips: Het is een harde grond dus neem stevige haringen voor de tent mee.
Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser