Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
        0.3 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
        5 sleeping accommodations
        27.3 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
        0.4 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
        Birdview of Folven Adventure Camp, and surrounding areas.
        23.5 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
        Se flere hoteller i Stryn
        Anmeldt 24. november 2018

Tusen takk for flott og personlig service! Rommet mitt var koselig, superrent og badet var lekkert! Utrolig hva dere har fått til i en såpass gammel bygning. Og jamen lå der ikke en hårtørrer og ventet på rommet! Imponerende at det ble husket. Herlig frokost som holdt meg gående i mange timer. Hilsen Vibeke.

Dato for oppholdet: juli 2018
        • Reisetype: Reiste på forretningsreise
          • Rom
          • Renslighet
        Takk, 84vibekeg
        Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Alltid hyggelige folk og god stemning - et absolutt must i Stryn!
        Masse godt på menyen, hjemmekoslig, fantastiske baristaskills og herlig utvalg i baren!
        Hvis du ikke svinger innom Adrians vertshus så gjør du Stryn feil!

Dato for oppholdet: september 2018
        Reisetype: Reiste alene
        Takk, eytreeide
        Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat for hele familien i laidback men koselige lokaler midt i Stryn 😃
        To voksne og tre barn.
        God service og spill for barna å spille mens de ventet. Kjempegod kaffe, både americano og frappe 🙌🏻
        Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Merete V
        Adrian L, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse Merete!

Det betyr så uendelig mye for oss ❤️

Veldig hyggelig at det blir nevnt vore spill , som er bare superpopulære blitt😊
        - supre til WINEYARD på Fredager for de voksne!

Hjertelig velkommen tilbake!
        Vi er åpen hver dag 🤩

Adrian & gjengen

Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Without doubt the best food and service in Stryn! Worth a visit!:D uten tvil den beste maten og servicen i Stryn! Fra nå av er nok dette den eneste spiseplassen vi kommer til å benytte oss av når vi besøker Stryn:D de har også en upåklagelig hjemmelaget Frappe:D

Dato for oppholdet: mai 2018
        Takk, 748kine
        Adrian L, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2018

Tusen takk for en fantastisk fin anmeldelse Kine!
        Det betyr så mye for oss! :)

Vi har stort fokus på service og kvalitet på alt vi holder på med og synst det er svært gøy når det blir satt pris på :)

Positive gjester som dere er derfor vi er her <3

Hjertelig velkommen tilbake!

Adrian & gjengen

Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Vi ankom Stryn sent en tirsdagskveld etter å måttet kjøre en lang omvei fra andre siden av fjorden pga store ødeleggelser. Pga flom. Vi stoppet her og spurte om det fantes ledig rom, og vi oppdaget at vi ikke var de eneste som stor der med samme spørsmål. De hadde dessverre ikke rom til oss og en forholdsvis ung kar jeg tror var leder der satte i gang å ringe rundt på andre hotell og campingplasser, og han ga seg ikke før vi alle hadde fått ordnet overnatting 😀 meget bra service! Og at kaffen vi tok mens vi ventet var bra kommer bare som et pluss. Så skal du til Stryn enten for overnatting eller spise anbefales dette stedet på det varmeste. God service går aldring av moten 😀👍

Dato for oppholdet: juli 2017
        Takk, sv-esime
        Adrian L, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017

Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding og anmeldelse!

Det betyr svært mye for oss! :)

Velkommen tilbake når som helst, vi er her! Og bare ringe oss om dere ønsker rom, tryggeste måte i Stryn på sommeren :D

- og bare veldig hyggelig å få hjelpt dere alle!

Adrian & resten av gjengen