Morten A
Bali Apartment
    0.2 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
    0.3 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
      0.4 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
      Cod with potato gratin and tomato shrimp
        0.6 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
          Property building
            13.7 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
              0.3 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
              8.2 km fra Stryn Kaffebar & Vertshus
              Se flere hoteller i Stryn
              Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Koselig cafe, god mat,fin stemning og hyggelig personalet. Vi hadde en overnatting på vertshuset en fredag , da vi var på gjennomreise.MYE støy fra naborestauranten med høy musikk frem til midnatt, og hadde derfor ikke valgt å overnatte her igjen.

Takk, dfvlkm
              Adrian Lefdal, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Heisann.

Først av alt , tusen takk for besøket! Håper at alt vi kunne tilby var bra :)

Vi synest det er veldig leit at en anmeldelse til oss blir redusert til en skadelig 3er da den trekker snittet utrolig mye ned :(
              - viss vi ikke har levert fortjener vi ikke full pot! Men at naboen vår midt i sentrum spiller så høg musikk at dere vil skade vårt rykte håper jeg vi kan unngå.

Som nevnt, viss vi ikke leverte så beklager vi, men forstår på anmeldelsen at det hele handlet om naboen. Som er en pub, med musikk, som stenger til korrekt tid. Det var lørdag kveld, og da er det naturlig med litt støy. Hvilken som helst dag annen en lørdagen er en rolig dag på natten vanligvis.. så håper du vil komme tilbake.

Håper du vil revurdere å anmelde oss dårlig <3 det betyr så utrolig mye for oss!

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

På gjennomreise og kom innom en sen mandag for en rask matbit. Italiensk pizza med skinke, parmesan og ruccola viste seg å være DRUKNET i dårlig ost, i tillegg til tørr parmesan som var revet på råkostjernet a la gulrot. Men mye kan tilgis når stemningen er god og i hyggelige lokaler kunne de sluppet unna med dette. MEN når ivrige unggutter starter støvsugeren ute i restauranten FØR maten er på bordet og holder det gående gjennom hele måltidet, forsvinner mye av kosen. Øl som forventet (fin temperatur) og bra beliggenhet midt i hovedgata hever vurderingen fra «forferdelig» til «helt på det jevne og kanskje det man kan forvente i Stryn kl 21:00 en mandag»...

Takk, Traveler831800

Hei Traveller,

Først , tusen hjertelig takk for besøket denne fantastiske mandags aften!
              - vi håper du vil komme tilbake :)

Såå må jeg bare beklage på det sterkeste at den fantastiske osten vår , som vi har fått så mye skryt over i 6 år (da vi har brukt den samme hele veien), ikke var god nok for deg :(
              - smaken er som baken sier de, og kanskje du ville hatt en spesifikk annen ost? Så må du gjerne fortelle oss hvilken du hadde forventet, så kanskje vi kan oppgradere til din standard :)
              Som standard bruker vi ganske nøyaktig 90-100 gram ost på vår pizza. (Men kyllingpizzan vår lager vi med litt mindre ost enn det også, fordi den har så mye fyll ellers :) ) - dette skal ikke være noe spesielt mye. Men klart at om vi pluttselig ble veldig spandable så beklager vi det! Pizzan skal ikke være dynket..

I juli måned til ca 2.uke i august har vi hatt besøksrekord i Stryn og det har kokt hver dag. Da har vi ikke hatt noe annen kapasitet enn å faktisk bruke vår fantastiske kutter til å rive opp vår Giga store parmesan som nå når vi har bedre tid , blir rivd i større flotte biter :)
              - men parmesanen smaker det samme selv om den var kuttet annerledes.

Kos og stemning, og god service er viktig for oss og noe vi gjør alt vi kan for å yte hver eneste dag! For inntrykk av at det fikk dere , og det gledes jo <3

Så må vi såklart beklage at vi har vert overivrige med støvsuger! Det er absolutt ikke korrekt ihht til vår rutine vedr bruken av denne! Gjestene våres skal ikke utsettes for dette (heldigvis milde støyet fra vår Philips (a la dyson) pro støvsuger) støyet... beklager det!

Jeg er gla vår beliggenhet og kald øl kunne heve din opplevelse fra "forferdelig" , og håper dere vil komme tilbake og få oppleve oss igjen <3
              - uten støvsugerstøy!
              - med mindre ost på din pizza!
              - med penere kuttet parmesan <3
              - med fortsatt deilig temperatur på ølen, evnt i vårt frosne store 1liter glas!
              - og å klart med kos og hygge og god service <3

Så kanskje vi kan få hevet oss til 5-stjerneren <3

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Adrian og Co leverte god service og morsom overnatting. God lunsj og veldig god frokost - får mye for pengene! Vi hadde familierom i 2 etg med dobbeltseng og sovesofa. Kaffemaskin på rommet så vi fikk morgenkaffen på senga. God stemning på kvelden og takterrasse. Anbefaler et besøk😃

//Cathrine

Takk, CathrineBj
              Anmeldt 19. juli 2020

Et veldig hyggelig bekjentskap på vår en ukes bil ferie i Norge! Super kaffi og kaffimat, hyggelige mennesker og sist men ikke minst: Det eneste! stedet på hele vår tur som aktivt! styrte besøkende (på en tydelig men hyggelig måte) for å ivareta covid 19 anbefalinger! Anbefales på det varmeste!

Takk, W9882ZYmichaell
              Anmeldt 18. mai 2020 via mobile enheter

Altså, tusen takk for oss! 🤩

Vi booka ei overnatting her på vei til Måløy og vi skal definitivt tilbake!
              Stryn Kaffebar og Vertshus ligger midt i sentrum av Stryn med kort vei til alt.
              Ved ankomst blei vi tatt imot av Adrian som vi med en gang skjønner brenner for det han holder på med. Service, smil, prat og imøtekommenhet er av ypperste klasse, det er det også fra de andre vi var i kontakt med.
              Vi fikk et herskapelig og koselig rom i 2 etasje og nydelig mat og drikke!
              I 2 etasje er det mulig å sitte ute på en flott takterrasse og nede i resepsjon/restaurant området er det en herlig atmosfære som gjør at man kan sitte i flere timer og slappe av.
              Tusen takk for oss - vi sjåast igjen!

Dato for oppholdet: mai 2020
              Takk, ashack84