Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 119
FindHotelUSD 119
Agoda.comUSD 119
eDreamsUSD 119
Lol.travel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
46
11
7
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
11
7
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 67 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021

Vi hadde en veldig positiv opplevelse her på Stryn vertshus og kaffebar! Betjeningen var dyktige og imøtekommende, maten var veøsmakende og beliggenheten svært sentral. Anbefaler gjerne stedet videre!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 862malink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde en fin overnatting på vertshuset i et familierom. Kort vei til alle severdigheter. Hyggelig rom og fin restaurant i underetasjen hvor de serverer god mat og herlig frokost. Og verdens beste chai latte! Verten Adrian og hans ansatte sørget for at vi hadde et supert opphold. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 332chrisw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021

Det er så utrolig koselig og hyggelig betjening. Hjemme koselig og maten er helt himmelsk! Kjempe god kaffe-drikker og annet digg! Ville besøkt på nytt og anbefalt til alle! Også artig med hundene meny:)

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Angelicaaarvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Adrian Lefdal, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2021

Tusen hjertelig takk for fantastisk fin anmeldelse <3 Det betyr så mykje for oss! Alltid velkommen er du, og voffsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2021

Lett å booke rom, ble tatt godt imot, kjempegode senger, bra service (følte oss tatt vare på), rent rom, koselig atmosfære, sentral beliggenhet og selvfølgelig FANTASTSK kaffe! :-) Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sanna Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2020

Jeg og min mann tok en dagstur fra Ålesund til Stryn i dag for å besøke Stryn Kaffebar & Vertshus. Besøket skuffet ikke! Vi ble tatt i mot av en sprudlende ansatt som var meget serviceinnstilt, hyggelig og hjelpsom. Vi gikk for juletallerken med dessert og det er noe av det beste vi har smakt ute noensinne! Det smakte svært tydelig hjemmelaget og var himmelsk godt på smak. Veldig koselig atmosfære, mye særpreg i lokalet. Vi kommer absolutt til å ta turen igjen hit i fremtid.

Dato for oppholdet: desember 2020
Takk, Vimsen78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser