Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 11. juli 2020

Ingenting å klage på! Fine hytter (rent og pent), fin beliggenhet (kort vei med bil til sentrum), fin utsikt, fine fasiliteter og ekstremt bra service! Anbefales på det sterkeste og vi kommer 100% tilbake ved første anledning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 732sigridb
Anmeldt 29. juni 2020

Vi var en større gruppe med jenter på tur, som campet med telt og lavvo i 3 netter. Dette stedet var helt perfekt for en stor gruppe som oss. Kjempefine sanitæranlegg, supre aktivitetstilbud og utrolig flott beliggenhet. Vi opplevde også vertskapet som veldig hyggelige, feksible og hjelpsomme! Vi vil absoutt anbefale dette stedet og kommer veldig gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, carinest88
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Fin og ren hytte. Hadde egentlig booket en annen hytte men intet problem å få byttet. Noen hytter litt inneklemt men forøvrig veldig bra. Plassen har egen bade- og grillplass for gjestene. Trivelig vertskap.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kari12015
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

En camping med en helt fantastisk beliggenhet blant fjord og fjell. Flott servicehus og hyggelig betjening i resepsjonen. Fint utgangspunkt for turet i fjellet eller fiske. Anbefales på det sterkeste!!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Hildejoh
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Bodde fire døgn på ei av "høgstandard" hyttene. Standarden var ikkje høgstandard etter dagens mål, men stod framføre oppgradering. Ok leikeplass for barna. Campingen er sentralt plassert for utflukter i området. Litt stiv pris.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, GlaiJuli