“God mat og fantastisk utsikt.”
Anmeldelse av Hjelle Hotel Restaurant

Hjelle Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 15 Restauranter i Stryn
Anmeldt 17. juli 2020

Intimt og koselig sted. Bra mat og en helt egen aura der. Kommer tilbake neste år, verdt å ta turen alene for sconsen dem selger. Kjør på med afternoon tea.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Bamsebenny

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Overnattet i et anneks til hotellet i det som jeg beskriver som en middels campinghytte til hotellpris. 3 retters middag var smaksmessig midt på treet, og servert på en amatørmessig måte. Ingen drikkebestilling ble tatt før maten, ingen spørsmål om maten smakte, og det endte opp med at vi måtte gå bort til betjening for å bestille drikke selv. Selv da kom den lenge etter maten kom på bordet, og de kom også med feil vin i forhold til det som var bestilt. Tok dette opp med betjeningen, og til slutt kom verten selv. Han presterte da å påstå at vinen var den vi hadde bestilt. Vi hadde bestilt en tørr vin som stod på vinliste, men hadde fått en annen.
Absolutt ikke fornøyd med kvalitet og service ved dette hotell og restaurant.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 930nilsg
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat! Ferdig oppsatt 3 reretters meny, med valg mellom kjøtt eller fisk til hovedrett. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, heleneg240
Anmeldt 7. september 2017 via mobile enheter

Et herlig sted for rolige dager. Gjestfri eiere og personale forøvrig. Hyggelig atmosfære med nydelig 3 retters middag hver kveld. Beliggenhet er nydelig med et idyllisk lysthus som er tilgjengelig både på dagtid og kveld. Kafeen med engelsk tea time var også en fin opplevelse.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Nomanden
Anmeldt 17. juni 2016

Fantastiske lokaler. Gammelt, koselig og nostalgisk. Når vi kom tidlig til middagen fikk vi en veldig god salat med tigerreker. Vi var 6 personer, så noen valgte breiflabb med potetmos, grønnsaker og soyasmør. De andre valgte lammecarrè med pastinakkpurè, grønnsaker og rosmarinsjy. Smakene var veldig gode, men lammet var ujevn stekt og breiflabben var for godt stekt så den ble litt seig. Ikke så bra. Til dessert fikk vi en fantastisk god, varm epleterte med vaniljesaus og vaniljeis. Personalet var hyggelige og imøtekommende.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Groho73

Reisende som så på Hjelle Hotel Restaurant, så også på

Har du vært i Hjelle Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!