Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Må oppleves!

De lengste 16 km i våre liv! Turen opp de 1800 høydemeterne var vi forberedt på, og det gikk greit... les mer

Anmeldt 6. juli 2018
jbratter
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Ferietur med aktiviteter

Vi startet tidlig, pakket sekkene og hadde planlagt klær for både sol og litt kulde på toppen... les mer

Anmeldt 12. august 2017
Tone Kristine A
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 41 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stryn
fra USD 89,89
Mer informasjon
fra USD 908,27
Mer informasjon
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
33
7
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
7
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 41 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

De lengste 16 km i våre liv! Turen opp de 1800 høydemeterne var vi forberedt på, og det gikk greit. Det var turen ned igjen som var tøffere enn forventet. Den første kilometeren ned igjen må man følge godt med. Vi brukte ca 6,5 time t/r, normalt god form.
Svært variert landskap, fantastisk vakkert!
Man kan drikke vann fra elven underveis.

Dato for opplevelse: juli 2018
11  Takk, jbratter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk natur og utrolig bra opparbeidet sti. Må si at dette ikke er en tur for de utrente.
Vi var ikke så smarte og gikk den tøffeste stien i starten og gjorde nybegynner-feilen å begynne for hardt, så fikk skikkelig problemer med lårene ved Skålavannet. Vi presset på og kom oss opp, men begge var helt utslitte i låra. Ingen av oss er spesielt utrente, men dette var hardt. Fantastisk flott DNT-hytte på toppen, var deilig å ta seg en halvtime før vi gikk ned igjen. Var regn som ble til snø på toppen, så vi fikk ikke sett den fantastiske utsikten, men var veldig fornøyde med at vi kom oss opp.
Vær forberedt på en tøff tur!

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, andreask948
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2017 via mobile enheter

Vi startet tidlig, pakket sekkene og hadde planlagt klær for både sol og litt kulde på toppen! Denne dagen var vi heldig med været, klarvær og strålende sol allerede fra morgenen! Gikk i nydelige omgivelser helt til toppen, møtte både kuer og sauer- så denne turen var rene freiareklamen.
Men man bør være forberedt på at det er stigning hele veien- man starter helt nede i bunnen og skal helt opp på 1848 moh, så her er ikke mange pauser annet enn de man velger selv! Litt utfordrende for en med høydeskrekk når vi nærmer oss toppen, men klamret meg fast og fullførte! Når man kommer opp er det verdt all engstelse, der har man mulighet for litt varme og hvile i en ny flott DNT hytte! Utsikten er magisk og man føler man er på toppen av Norge

Dato for opplevelse: august 2017
6  Takk, Tone Kristine A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Vi var utrolig heldig med været som medførte at utsikten hele veien var helt fantastisk . Fint terreng de første 4 km opp. De siste 3,5 km gikk vi i snø rett opp så det var tungt men verdt det . Ta med mat og rikelig med drikke . Vi fulgte vann i elvene underveis også , utrolig godt og iskaldt vann . Lurt å ha gode sko og med ekstra sokker , pga våte bein av snøen . Veldig fin utsikt og opplevelse .

Dato for opplevelse: juli 2017
8  Takk, 668hannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2016

Bruk gode sko som er godt dempet og du har brukt på tur før. Ta med mat, drikke, varme og vindtette kle uansett årstid og temperatur på parkeringsplassen. Overnatt i den nye flotte hytten dersom du har tid. Solnedgang og soloppgang er en opplevelse.
Kos deg og nyt alle de flotte utsiktene :-)

Dato for opplevelse: oktober 2016
4  Takk, mafi442
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser