Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Travelt sted. Åpenbart populært.”
Anmeldelse av Isehaug Kafeteria

Isehaug Kafeteria
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Stryn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Travelt sted. Åpenbart populært. Fikk beskjed om at det tok 29 min før burgeren kom. Vi fikk den med 10 minutters mellomrom som de beklaget veldig. Vi fikk to deilige softice som plaster på såret. Burger og is var kjempegodt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 65 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

På vei fra Geiranger til Loen stoppet vi i Stryn. Her på Isehaug bestilte vi to Kylling Salat. Veldig god salat med greit krydret kylling og frisk salater. Kan anbefales. Veldig blid og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Dårligste og dyreste gratinerte nachosen jeg noen gang har fått. Nachochipsene var med ostesmak, noe som kanskje kunne fungert om de ikke var dynka i søt, tomataktig salsa (FirstPrice?). Andre steder er salsa og rømme alltid servert i skål ved siden av, og her burde de absolutt gjøre det ettersom salsaen var så dårlig. Og nachochips med ostesmak fungerer vel best som snacks og ikke til gratinering. Mannen min kjøpte kjøttkaker. Helt OK, men litt liten porsjon mtp pris. Neste gang går vi nok til neste restaurant.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Norw12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019

Heimelaga Hamburger fra Isehaug Kafeteria er den beste burgeren du får i Stryn. Trivelige lokaler ogh hyggelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, mtrsag1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Kjøpe vegosnitzel, synes den smakte heilt fantastisk ! Eter her inn i mellom og prøver ulike vegetar retter, kan seie meg fornøgd! Resten av familien var også svært fornøgde med maten.

Dato for besøk: august 2019
Takk, erikke2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Isehaug Kafeteria, så også på

 

Har du vært i Isehaug Kafeteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din