Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch ved veien”
Anmeldelse av Isehaug Kafeteria

Isehaug Kafeteria
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Stryn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Vi var kommet til Stryn, og det var tid for lunch. Stoppet i sentrum hvor vi fant en ledig parkeringsplass like inntil Isenhaug kafeteria. Det var mange gjester, så dette var nok en populær kafé. Vi jeg bestillte kyllingbiter i barbequesaus med et stykke brød på toppen. Smakte helt ok. God service. Kan anbefales

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 69 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021

Utrolig god mat!!! Anbefaler på det sterkeste!!! Vi måtte spise der 2 dager på rad, så god maten var! Hele opplevelsen var super.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, angelarZ4358XB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, drikke og iskrem.
Passer perfekt for alle sammen. Både små og eldre.
Flotte lokaler både inne og ute, og renslige toaletter og igjen fantastisk mat!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, stianv2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig spisested.
Besøk med familie på 5 i mndskifte juli/aug.
Hyggelig og rask betjening.
Mat på plass etter 20 min.
God mat.
Barneporsjon med 3 stk pannekaker var i minste laget.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2020
Takk, GjestBaardsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

God mat og Ok pris. Bestiller mat og drikke ved disken fungerte greit. Var mye folk i cafeen, men tok ikke lang tid å vente på maten. Rause porsjoner, så mett ble iallefall vi. Greit med parkering i nærheten

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 495greteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Isehaug Kafeteria, så også på

 

Har du vært i Isehaug Kafeteria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.