Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig lite vertshus😊Fantastisk bra service🤩”

Stryn Kaffebar & Vertshus
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Stryn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 28
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Koselig lite vertshusRent og pent på rommet! Veldig god mat og drikkefantastisk bra service og midt i sentrumAnbefales

Dato for besøk: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (334)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 335 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Den dagen vi var innom var det smekk fullt, det ble ikke tatt noen koronahensyn. Nede var det så mye folk og støy at det ikke hadde vært hyggelig å sitte. Lang kø for å få bestilt.
Vi satt oppe på terrassen, varmelamper som gjorde det mulig å sitte ,, ute,,
Det tok godt over halvtimen før vi fikk maten.
Pizza, de var gode.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
137adrianl, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Heisann,

Det var en lei anmeldelse å lese.. vil begynne med at du mener vi ikke tar korona-hensyn.
• Vi har fullstendig tilrettelagt for 1m avstand med alle bord.
• vi har skilt ved inngang og flere plasser i lokalet om info og tips for at dere gjester skal kunne huske å følge korona-tiltakene.
- På to stk skilt ved inngang ber vi gjester om å finne seg bord, for så å bestille en person i kassen.

• vi har Antibakk mange plasser i lokalet som fritt kan brukes og som ikke vi lar stå tomt.
• toalettene våre blir som alt annet godt og grundig vasket ofte og der står Antibakk nær toalettene våre.
• gjester blir titt og ofte informert når de bidrar til å stå i kø, om felles ansvar: holde avstand og ikke bidra til ansamlinger.
- alså når en familie eller flere en 1 stk person går i kø for å bestille til flere , så ber vi og ønsker at alle gjester bidrar til nettopp dette; la EN person fra ditt bord bestille for alle. Så slipper vi denne dannelsen av folk. Dette er gjestene sitt ansvar. Dette er også både Kommunen, regjeringen, smittevernlegen lokalt og flere helt enig i.
• vi har Antibakk ved kassen både for ansatte og gjester.

- ofte lett at gjester flytter seg, både stoler til andre bord , samt at de ikke sitter helt til bordet..


På denne måten har vi fullstendig lagt til rette for smittevern, men gjestene må følge de og bidra, her er desverre en sak som vi som ene sted ikke kan stå alene med ansvaret da, igjen som kommune mm er enige i.
- det er da veldig leit synst vi når vi får en anmeldelse som skal ikke framheve hva vi prøver å få gjort og som så mange skryter av oss på.

Håper at du vil revurdere din anmeldelse når du leser dette. Da jeg forstår at dere selv kan ha fullstendig glippet å sett alle vore tiltak.


En kø , i seg selv er ikke en korona-tiltaks-svikt, selv om vi markerer og folk ikke ser dette, og igjen vi informerer, men noen ikke tenker på og er mest fokusert bare på å komme frem.

Vi har vore utfordringer vi som alle, når det er mer folk i vår kommune enn noen gang. Og det er veldig leit at fordi vi gjør absolutt alt vi kan for å bidra til å servere , fore alle, slukke tørsten, og holde tiltak, så får vi dårlige anmeldelser som ikke ser det større bilde av situasjonen.
- heldigvis få.. men håper du ser dette og revurderer som nevnt.


Vedr venting i 30’min pluss.. det er vi såklart lei oss for, men når vi selger så raskt som vi gjør, og det er så mye folk som dere såg det var, så er det rett og slett ikke mulig å få til å snike frem raskere mat.

Vi jobber på spreng hver dag for å tilfredsstille alle, og har omsetningsrekord pga det enorme trykket. Og springer som dere såg, for alle sammen , hver dag, så raskt vi kan. Men fortsatt beklager vi at dere måtte vente litt på varm og deilig mat.

Det er også beklagelig at alle vore andre gjester som koser seg slik I vårt koselige lokale , snakker så høyt at dere ikke fann dette koselig for dere.

Heldigvis har vi takterassen , med varmelamper og der god mulighet for ett litt mer «stille» området om man vil :)


Igjen håper du vil revurdere sin anmeldelse, da den skader mer enn den hjelper oss, i disse tider , hvor vi gjør som sagt alt for dere våres gjester.

Håper dere vil komme tilbake og prøve oss igjen <3

Mvh
Adrian

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin velkomst og hyggelig personalet.

Frokosten var god og maten kom raskt! Topp sted å spise samtidig som man føler seg veldig velkommen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 805fredrikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Topp service av servitør Bengt!
Fikk god velkomst, rask servering og god mat!
God Irish coffee til dessert
Kommer tilbake!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 68katriner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Bra velkomst av Bengt. Fikk maten raskt og den smakte veldig godt. Fikk god caffe mocca etter maten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 573andriner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stryn Kaffebar & Vertshus, så også på

 

Har du vært i Stryn Kaffebar & Vertshus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din