Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommerens beste frokost”

Stryn Kaffebar & Vertshus
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Stryn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 29
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Sommerens beste frokost fikk vi på Stryn Vertshus - terningkast 10! Kjempegod kaffe, store porsjoner og veldig hyggelig betjening. Anbefaler alle en tur innom for å starte dagen i koslige omgivelser

Dato for besøk: juli 2020
Takk, eytreeide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (348)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 348 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Sendte melding kvelden i forveien for å høre om de hadde vegansk frokost, og fikk et kjempekoselig svar om at de kunne ordne vegansk omelett og et par andre ting. Omeletten er den beste veganske omeletten både jeg og samboer har spist! Nam nam! Anbefales! Topp service og koselig lokale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, helenen687
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kort ventetid, veldig god mat - bestilte både pizza og burger. Smakte ferske råvarer. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Anettlia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Først og fremst vil jeg gi skryt for hyggelig betjening. Toalettene virket også rene.

Når det kommer maten må jeg si jeg blir litt trist. Jeg spiste husets burger med pommes frittes samt deres egne hvitløksdressing.

Burgerkjøttet i seg selv var greit nok. Saftig og godt. På burgeren finner man blant annet ost, sopp, bacon og salat. Når eieren skriver de får endeløst med skryt for burgeren, forventer en jo en opplevelse litt utenom det vanlige. Dette var ikke tilfellet - dette var for meg helt ordinært.

Grei pommes frittes. Hvitløksdressingen mangla kanskje noe ekstra - ble nærmest som å spise rå hvitløkspuré.

Alt i alt er dette et hyggelig sted med trivelig personell, ryddige sanitæranlegg og helt ok mat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tfolsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
137adrianl, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Heihei,

Først tusen takk for anmeldelsen og mange fine ord! :) vi setter veldig pris på det!

Det var naturligvis veldig leit med en 3-stjerners i det som virket til å være en mye bedre opplevelse.

Vi får faktisk endeløst med skryt for burgeren og det har vi stolt reklamert for. Det som har vert litt ekstra spesielt nå, er at det har aldri vert så hektisk som nå har vert i over 1 mnd... vi har måttet gjort om på mye for å klare å komme oss igjennom de enormt hektiske dager med hundrevis av burgere, pizza, sandwhicher mm hver eneste dag..

Vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å , la os kalle det laget pakken, slik som vi vanligvis har kunnet gjort..

Vår deilige grovkvernede storfekjøtt burger , saftig som du skriver , har bare litt salt og pepper i seg. Dette for at vi skal kjenne BURGEREN i sitt eget fokus. Så tilbereder vi den. Og her har vi vanligvis flere varianter.

Den mest populære , med blant annet speilegg på, og div ekstra fyll.

Annen populær variant er vår «hawaaii style» med ananas, og skinke i tillegg + egg for de som ønsker.

Vår hjemmelagede hvitløksdressing har for mange vert en sak som så mange gjester har elsket.. bedt om oppskrifter, bestiller gjerne først dressing for så å bestille mat :) - ja skryt igjen.. men selv elsker jeg den , og bruker den gladelig til såå mye forskjellig :)

Når vi konstant fra 12:00-22:00 har flere hundre burgere i sving , pluss alt annet har det rett og slet vert umulig for oss å kjøre full standard meny.


Det er helt utenom normalen. Og vi jobber på spreng hele den vakre bygden vår for at alle skal få mat og drikke.

Vi håper på forståelsen at vi ikke kan klare helt standard meny når det koker slik, og at anmeldelsene ikke trykker oss ned når vi jobber på spreng :)

Vi gjør alt vi kan for å tilrettelegge , både smittevern og for å få mat ut så raskt som mulig.


Den «skrytete» eieren , er meg, Adrian, som er kolossalt stolt av alle mine ansatte som jobber på spreng alltid og spesielt denne sommeren.
Jeg har selv stått enten på kassen eller på espressomaskinen og holdt fortet gående :)

Vi beklager at burger-opplevelsen ble så dårlig når du forventet så mye, og jeg håper bare du vil komme tilbake og prøve burgeren vår igjen når det roer seg litt, og vi kan kjøre på ennå mere på våre retter :)


Håper kanskje forklaringen på hvorfor du ikke fikk oppleve burgeren på sitt aller meste evnt er med på å bidra til en bedre anmeldelse , og hvertfall et nytt besøk for å gi den og oss en ny burger-sjangse!


Mvh
Adrian

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. God italiensk porsjons pizza og rask servering! Vi kom 14stk, bestilte pizza og pasta og fikk all maten innen 30min.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 920kines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
137adrianl, Eier på Stryn Kaffebar & Vertshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Tusen takk for veldig kjekk anmeldelse <3

Det betyr så mye!! :)

Hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stryn Kaffebar & Vertshus, så også på

 

Har du vært i Stryn Kaffebar & Vertshus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din