Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kort stopp på turen hjem”

Stryn Kaffebar & Vertshus
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Stryn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 29
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god frokost, gode senger og koselige lokaler. Sentralt i Stryn. Bar/restaurant i 1 etg, overnatting i 2 etg.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 579terjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (348)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 348 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi trengte overnatting i siste liten, og heldigvis hadde de et rom ledig. Vi ankom sent, og ble møtt av en herlig fyr som hjalp til med bagasje og parkering før han viste oss rommet.
Det var ikke så stort, men koselig og rent. I tillegg var sengen kjempegod og det stod en kaffemaskin på nattbordet.
Frokosten var inkludert og porsjonen var stor og maten var god.

Servicen var upåklagelig. Vi hadde f.eks med oss sykler som de var behjelpelige med å låse inn, og vi fikk med oss kaffe på veien videre. Imøtekommende, hyggelige og flinke folk, rett og slett.
Takk for oss!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 290evaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Godt konsept, effektivt, lite dill-dall, god mat, godt utvalg, serviceinnstilte servitører bak og utenfor kassa som er vennlig innstilt.

Vi hadde en nydelig pizza her på kvelden. Dro tilbake på morgenen etterpå og nøt en veldig god frokost! OG de har ordentlig kaffe. Man må nok kjøre langt i alle retning for å finne noe bedre enn dette.

Anbefales!!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, GerdM196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Flott service og god mat. Vi var begge super fornøyde med besøket. Også veldig bra med covid-19 tiltak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, josefineaas21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Dette stedet ble valgt ved hjelp av tripadviser. Det ble en helt enkel hamburger med pommesfries. Grei og god mat. Men hele konseptet ble litt for enkelt etter min smak.
God kald øl var nok høydepunktet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stryn Kaffebar & Vertshus, så også på

 

Har du vært i Stryn Kaffebar & Vertshus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din