Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 213
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Booking.com
Expedia.com
USD 213
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (117)
Filtrer anmeldelser
117 resultater
Vurdering fra reisende
6
26
53
23
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
26
53
23
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 117 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020

Fint hotell med sentral beliggenhet. Gode senger og bra rom med TV . Fin frokost til tross for corona begrensninger. Trivelig serviceinnstilte ansatte. Gratis wifi med god dekning på hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, MiaV66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019 via mobile enheter

Jeg har forholdsvis mange reisedøgn i året i forbindelse med jobben min. I det siste har det ofte vært slik at man får tilbud om kveldsmat. Har opplevd dette både på Thon- og Choice hoteller. Stor var gleden når damen i resepsjonen på Stryn Hotell informerte om at de hadde kveldsbuffet når jeg ankom hotellet. Var ikke så veldig sulten, så jeg forsynte meg med en bitteliten porsjon. Det skulle jeg aldri ha gjort for da forlangte de 245 kroner. Jeg mener bestemt at de på forhånd burde opplyst om dette. Ikke var det noe spesielt bra buffet heller.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, erlingo42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Enkel standard, små rom og ekstremt myke senger. Rent og greit, utsikt til industriområde med tilhørende trafikk.

Rimelig middagsbuffet, men begrenset utvalg. Enkel frokost.

Forholdsvis høy pris i forhold til standard.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Torstein33
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, god mat og greie rom. Tips ikke bestill direkte på hotellet for det var dyrere. Bruk TripAdvisor som henviser deg videre og er rimeligere. Vi var nok heldige som fikk rom på skyggesiden, de som hadde rom på andre siden fikk nok varm natt da det ikke er kjøling på rommene.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, robertnA4278ZM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Strynhotel, General Manager på Stryn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2019

Hei! Takk før din feedback.

Beste helsing

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Overraskende flott og stort familierom litt avsides fra de andre rommene. Nytt, stort og fint. To dobbeltsenger og plass til babyseng. Stort fint bad. Skulle gjerne hatt lystette gardiner. Helt ok middagsbuffet og frokost.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marit89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Strynhotel, Front Office Manager på Stryn Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2019

Hei Marit, så fint å se at du har hatt et fint opphold hos oss! Du er hjertelig velkommen tilbake til oss neste gang du er i området :-)

Beste helsing
Stryn Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser