Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 166
Hotels.comUSD 166
PricelineUSD 175
TravelocityUSD 166
TripadvisorUSD 166
FindHotel
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (128)
Filtrer anmeldelser
128 resultater
Vurdering fra reisende
9
28
56
23
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
28
56
23
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 128 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Hotellet har veldig god beliggenhet og er veldig rent og pent, men dårlig standard i forhold til pris. Vi betalte 4400kr for 2 netter, vi lå på rom helt nederst lang bort fra alle. Rommet var veldig stort og fint, men ekstremt dårlig isolert. Plasseringen av rommet var ekstremt merkelig, hvertfall til den prisen. Nødutgangene var på siden av rommet og folk gikk inn og ut hele tiden fra kl 7 om morgenen. Man hører alle som går i etasjen over og generelt mange lyder her og der. Frokosten var heller ikke noe å skryte av. Lite utvalg. Vi kommer ikke tilbake hit igjen.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, angeaae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Positivt: Veldig hyggelig og serviceminded betjening og topp beliggenhet. Bra renhold. Grei frokost.
Negativt: Veldig slitt hotell, nokså gamle og smale (75 cm) senger med delvis fungerende fjærer, veldig slitt og gammel innredning/inventar. Alt for få parkeringsplasser i høysesong. Høy pris ifht standard, forventer bedre standard til denne høye prisen. 1800 for rimeligste budget rom. Booker ikke her igjen om ikke vi må.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, I3432OGlisak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Positive med hotellet er beliggenheten, samt serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Middagen bestod av buffé. Maten var overstekt og kjøttet var knusktørt. Så ut som noe ferdigprodusert kjøpt på matbutikken som var varmet opp i ovn.

Vær obs på at det er mye lyd fra trafikken utenfor gjennom natta.

Rommene er helt enkle. Skulle gjerne hatt kjøleskap på rommet.

Romtips: Unngå å spise middag på hotellet
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Cathrine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Slitent og altfor dyrt hotell.
Det eneste positive å si om hotellet er at det har er grei beliggenhet. Men det er bedre å velge overnatting i Loen eller Olden.

Frokost og middag var dårlig. Det var veldig enkel buffet.

Styr unna hvis du ønsker et hyggelig opphold.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, LaffenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Helt greit hotel i Stryn, hvor vi bodde i to døgn. God sovekomfort og greit bad. Vi bodde i den gamle delen, som nok trenger en oppgradering.
Frokosten var helt grei og god, men litt enkel. Manglet sursild. Noe jeg synes hører med på norsk frokost bord. Ellers var det smart med at gjestene bestilte tid til frokosten, som ga kontroll på antall til frokosten til en hver tid.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser