Her skal jeg definitivt tilbake. Hyggelig personale og fantastiske rom med nydelig utsikt, for ikke å snakke om fantastisk mat. Har ikke noe som helst negativt å si. Det er bare å si WOW. Savner stedet allerede.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Kjempe koselig gammelt ærverdig Hotell. Standard var ganske enkel. Men med gode senger, fantastisk utsikt og veldig trivelige drivere.
Frokost var veldig bra. Store fine uteområder og robåter tilgjengelig. Kommer gjerne hit igjen
Vi var fire søstre som bestilte rom på Hjelle hotel flere mnd i forveien men da vi kom dit ble vi henvist til to rom i en salgs brakke som lå på utsiden av hotellet.Det føltes som vi bodde i en campinghytte,En stor skuffelse😟
På Hjelle Hotell blir du tatt i mot som en god gammel venn. Man føler seg velkommen fra første stund. Man blir satt tilbake til en annen tid i de nydelige salongene, den lyse og luftige spisesalen med en fantastisk utsikt. Rommet var også nydelig, for ikke å glemme veldige gode senger. Deilig 3 retters middag og god frokost. Når man legger til beliggenheten kan det ikke bli bedre. Atmosfære, hagen, det blågrønne Oppstrynsvatnet , fjellene og vennligheten, dette var en fantastisk god opplevelse. Tusen takk for oss.❤
Plassen og hotellet gå oss fantastiske dager. Kontrastene med grønt, klart vann og majestetiske fjell ikledd isbrepunktet må oppleves.
Hotellet bidro godt med god folkelig mat og rolige rene rom ga muligheter til å virkelig feriere.
Anbefales.
Et hotell med sjel! Vi følte oss hjemme med en gang med en veldig hyggelig velkomst og fantastisk beliggenhet. Rom med balkong ut mot de vakre omgivelsene ved Oppstrynsvatnet. Veldig god frokost. Her kommer vi gjerne tilbake for et lengre opphold.