Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza”
Anmeldelse av Napoli Pizzeria

Napoli Pizzeria
Vurdert som nr. 7 av 9 Restauranter i Stryn
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020

Pizzaen ble med ost og skinke, det var knapt ost på den og skinke fant jeg ikke helt forferdelig hadde det ikke vært for hvitløksdressingen så hadde det vært tørt, de burde ikke kalle seg en pizza resturant. 1 time ventetid dette er noe av det værste jeg har fått servert, hvis de er tomme for ost og div så burde de stenge pizza salget
Håkon Gran

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Seaside455830
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 97 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Ut i fra måten Napoli Pizzeria laget pizzaen "Olden-spesial" så har ikke de noe til overs til folket fra Olden.

Smakløs pizza der de åtte ingrediensene kunne vært erstattet med hvitløksdressingen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, knutandr_v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Skjerpings!!! Dette var ikke bra, pizza var smakløs, fikk ikke det vi bestilte, og kebaben var ikke kebab! Frarådes på det sterkeste!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 172larserikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Dårlig service og mat, kaldt lokale og skitne toalett. Bearnesausen var av dårlig kvalitet også.....

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Karoline S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Fiinbeck og Fia hadde kjørt langt og lengre en langt da de bestemte seg for litt Italiensk. Med unntak av pizza og typisk gatekjøkkenmat var det lite i menyen å velge mellom.Fia valgte en pasta Bolognese og Fiinbeck gikk for stedets gatekjøkken meny og valgte en Kebab. Det var lite folk i cafeen (kan ikke kalles en restaurant) dette BURDE vært et lite hint da nabo restauranten var full. Det gikk svært lang tid før maten ble servert og grunnen var nok- som Fia biskt bemerket, at pastaen skulle koke i minst 45 minutter. Resultater var en smakløs deig. På pastadeigen, Spaghettien, lå en like smakløs kjøttblanding i noe som kunne minne om Toro tomatsaus bare enda mer utblandet. Det var strødd vanlig norsk gulost på siden. Fia prøvde etter beste evne å krydre med Tobasco, salt, pepper men til slutt måtte hun ty til ketchup. Det var på grensen til vondt. Fiinbeck sin kebab ankom relativt pent anrettet- var det håp? Nei, dessverre. Kebaben hadde kjøtt som Fiinbeck lurer på var gått ut på dato for et par år siden. Kebabsausen var god og kamuflerte heldigvis litt av den ekle smaken fra kjøttet. Både Fiinbeck og Fia er litt bekymret for at det ikke finnes toaletter over Strynefjell i tilfelle dette skal gå galt. Et råd fra oss. Sørg for en kokk som kan lage mat og ansett en servitør som har gått smilekurs. Fiia vurderer enda å kontakte mattilsynet slik at de kan gjøre en kontroll av det surekjøttet som ble servert. Det eneste positivet var at maten var skambillig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Bente L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Napoli Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Napoli Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din