“Ok pizza, bad service!”
Anmeldelse av Napoli Pizzeria

Napoli Pizzeria
Vurdert som nr. 10 av 15 Restauranter i Stryn
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Sløvt, rotete og tregt. Ikke veldig service minded folk utenom en blond servitør. Vi var en familie på 9 personer som bestilte pizza og pommes frites som var der 28/07/20. Maten smakte greit, men lite hyggelig personale gjør nok at vi aldri kommer tilbake igjen. Spesielt hun som sto og tok imot bestillinger var en veldig uhyggelig dame. Lang ventetid og masse unnskyldninger. Når vi ba om Kylling middagstallerken hadde de ikke kapasitet, men når en annen kunde spurte om dette skulle det gå greit. De mente vi var for mange til at de kunne servere oss dette. Så kun gå hit om dere er 2-3 personer. Det at nivået på servicen avhenger av hvilken etnisitet man har. Gjorde alt bare verre!

Takk, MuskanAli

Anmeldt 27. juli 2020

Dårlig service. Maten var heller ikke noe og rope hurra etter. Lokalet luktet også kloakk. Matlysten ble ikke bedre av den grunn.

Takk, Vwboys
Anmeldt 21. juli 2020

Fæl pizza med dårlig topping, tørr bunn og ingen smak! Rett og slett ekkelt! Alt er bedre enn å spise pizza her..

Takk, Turistiegetland2020
Anmeldt 17. juli 2020

1 times ventetid for å få en pizza uten topping og pizzasaus. Det skal godt gjøres å ødelegge en pizza men det klarte dem. Huff dette var nitrist. Kjøp heller en ferdighus på butikken og lag egen.

Takk, Bamsebenny
Anmeldt 16. juli 2020

Pizzaen ble med ost og skinke, det var knapt ost på den og skinke fant jeg ikke😡😡😡😡 helt forferdelig hadde det ikke vært for hvitløksdressingen så hadde det vært tørt, de burde ikke kalle seg en pizza resturant. 1 time ventetid😱😱 dette er noe av det værste jeg har fått servert, hvis de er tomme for ost og div så burde de stenge pizza salget
Håkon Gran

Takk, Seaside455830

Reisende som så på Napoli Pizzeria, så også på

Har du vært i Napoli Pizzeria? Del dine erfaringer!