“Siste gang.”
Anmeldelse av Napoli Pizzeria

Napoli Pizzeria
Vurdert som nr. 10 av 15 Restauranter i Stryn
Anmeldt 16. juli 2024

ikke første gangen vi spiser her men denne gangen blir den siste. Vi har kun fått maten uten problem en gang... Alltid vært problem med kald mat, mangler osv...
Denne gangen
Bestilte mat over tlf tok en halvtime. Reiste så for å plukke opp maten feil på ordre.
Hu i kassa forsvinner bak og kommer tilbake med halve ordren og later som ingenting er galt. Sier ifra at det mangler noe og at vis jeg venter blir halvparten kaldt, igjen forsvinner hun bak står i døra og ho og det jeg antar er kokken står og roper til hverandre. Får så spørsmål om jeg vil vente 10-15min på resten eller ikke.
Ingen beklagelser i det hele tatt og betalte full pris for en halve ordren. Har også lest andre anmeldelser angående dårlig hygiene... så dette blir siste gang for oss.
Anbefaler mye heller konkurrenten over gata!

To all english people go elsewhere, this place is to pricey for the service and food that is provided. I recommend crossing the street.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Håvard K

Anmeldt 1. juni 2024

Fikk totalt feil bestilling, dei kan ikkje ett snev av norsk her. Umuli å forstå ka so blir sagt. Ellers veldi fint utested

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Tobias F
Anmeldt 27. juli 2023 via mobile enheter

Vi bestilte kyllingkebabrull og meksikansk biff. Begge deler smakte veldig godt. Vi er veldig fornøyde og kan anbefale ett besøk hit.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Utpatur14
Anmeldt 3. juni 2023 via mobile enheter

Vi var i køen, men dei bestemte at det var stengt når det vat min tur. Ingen sjans for diskusjon. Veldig dårlig service............................. .. ....... .... . .

Dato for besøk: juni 2023
Takk, trondn397
Anmeldt 14. mai 2023

Veeeeldig god pizza! Nydelig botn, godt fyll og passelig med ost!
Vi henta på veg til hytta, kan anbefalast!

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Synnøve Overå H

Reisende som så på Napoli Pizzeria, så også på

Har du vært i Napoli Pizzeria? Del dine erfaringer!