Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var helt middels”
Anmeldelse av Restaurant 34

Restaurant 34
Vurdert som nr. 6 av 9 Restauranter i Stryn
Prisklasse: USD 8 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Maten var ikke noe å rope hurra for,
Vi bestilte 3.stk medium pizza, dette var bare halvfabrikat med ferdig bunn.
Kebab pizza kan vel heller kalles en pepperbiff pizza.
Atmosfæren var heller ikke mye å skryte av, pga en del folk ble vi satt på et bakrom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hestnes88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 41 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Alt i alt va opplevelsen OK. Litt kaldt lokale. Har ikke noe spesielt negativt å si med pizzaen annet enn at den minner om slik butikkene varmer opp til utsalg. Kjøpte meat lovers, men tross navnet var det ikke særlig med kjøtt på.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, emmafrova
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Har vært strålende fornøyd med denne restauranten. De lager mat på ordentlig vis uten snarveier. Flere andre steder i Stryn og omegn har jeg sett bruk av mikrobølgeovn osv.

Far sa det var de beste kjøttkakene han noensinne har fått på restaurant, og min kone var veldig fornøyd med den brasilianske retten feijoada. De har også utrolig deilige portugisiske pastel de nata som egentlig var det eneste Stryn har manglet!

Forøvrig en veldig hyggelig og hjelpsom betjening, spesielt Suzete!

Her kommer vi garantert tilbake hver gang vi er i Stryn. Sterkt anbefalt.

Dato for besøk: august 2019
Takk, audwon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Opptint Portugisisk gryte smakløst, Kebab med taco lefse smakløs, Pizza smakløst og indrefilet som skulle være medium var rå.

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, Jon M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

På ferietur på Vestlandet, stopoet vi i Stryn. Valgte Restaurant 34 og ble så godt tatt imot. Utrolig hyggelig betjening, veldig god mat, Feojada-en var utsøkt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ninanL8007ZL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tiago P, Manager på Restaurant 34, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Tusen takk!!!
håper å se deg snart

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant 34, så også på

 

Har du vært i Restaurant 34? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din