Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sulten familie på gjennomreise”
Anmeldelse av Restaurant 34

Restaurant 34
Vurdert som nr. 6 av 9 Restauranter i Stryn
Prisklasse: USD 9 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Sulten familie på gjennomreise i Stryn. Fant restaurant 34 som er noe anonym i forhold til konkurrenten som ligger rett over gata, og fikk en positiv opplevelse her! Nydelige hjemmelagde burgere og meget hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, GuroFenne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 42 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Ventet i 1 time på bruschetta til forett. Servitøren sa vi det var ventetid på pizzaen men det ville gå fint siden vi fikk forett. Vi klagde 3 ganger før vi fikk forett. Pizzaen kom nesten rett etterpå. Den smakte ingenting og var helt myk. Andre på bordet bestilte den Portugisiske gryteretten den smakte heller ikke noe... kommer definitivt aldri tilbake hit

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, elisusnuss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte pasta carbonara. Den var full av eggerøre og en gråaktig saus. Pizzaen var fullstendig smakløs. Betjeningen var hyggelig nok.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 533kristinem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Maten var ikke noe å rope hurra for,
Vi bestilte 3.stk medium pizza, dette var bare halvfabrikat med ferdig bunn.
Kebab pizza kan vel heller kalles en pepperbiff pizza.
Atmosfæren var heller ikke mye å skryte av, pga en del folk ble vi satt på et bakrom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hestnes88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Alt i alt va opplevelsen OK. Litt kaldt lokale. Har ikke noe spesielt negativt å si med pizzaen annet enn at den minner om slik butikkene varmer opp til utsalg. Kjøpte meat lovers, men tross navnet var det ikke særlig med kjøtt på.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, emmafrova
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant 34, så også på

 

Har du vært i Restaurant 34? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din