“Altfor lang ventetid på alt!”
Anmeldelse av Restaurant 34

Restaurant 34
Vurdert som nr. 6 av 15 Restauranter i Stryn
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Altfor lang ventetid på alt! Måtte vente før vi fikk bestilt, ba om drink før maten, den tok 10-15 min før den kom. Maten kom etter 40 min og det var lite folk i restauranten! Vi bestilte Pizza og entrecôte, pizzaen var god, men kjøttet var seigt og ikke godt. Vi måtte gå i baren tilslutt for å få betalt, enda vi ba om regningen ved bordet. Ikke noe tips fra oss!

Takk, 681linneal

Anmeldt 19. juli 2020

Måtte vente 40 min på mat som ikke var noe god. De hadde dessuten mye dårligere utvalg på menyen enn det som sto på nettsiden deres. Bestilte en øl, fikk feil øl og ble spurt om dette går fint.

1  Takk, Lise S
Anmeldt 17. juli 2020

Veldig hyggelig betjening! Stort utvalg av pub spill og veldig hyggelig eier. Veldig fornøyd, selv om været ikke var helt som forventet.

Takk, Lonevm1
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Sulten familie på gjennomreise i Stryn. Fant restaurant 34 som er noe anonym i forhold til konkurrenten som ligger rett over gata, og fikk en positiv opplevelse her! Nydelige hjemmelagde burgere og meget hyggelig betjening😀

2  Takk, GuroFenne
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Ventet i 1 time på bruschetta til forett. Servitøren sa vi det var ventetid på pizzaen men det ville gå fint siden vi fikk forett. Vi klagde 3 ganger før vi fikk forett. Pizzaen kom nesten rett etterpå. Den smakte ingenting og var helt myk. Andre på bordet bestilte den Portugisiske gryteretten den smakte heller ikke noe... kommer definitivt aldri tilbake hit

2  Takk, elisusnuss

Reisende som så på Restaurant 34, så også på

Har du vært i Restaurant 34? Del dine erfaringer!