QExcellent Ambassador
Se flere hoteller i Jukkasjärvi
1 561
1 561
Anmeldt 14. juni 2019

Fikk et tilfeldig tips når vi kom til Torneälven om ICEHOTEL. Det som bygges hver höst var nesten nedsmeltet , men det som var helårs der fikk vi omvisnining. Må si det var en unik opplevelse med bar ,skulpturer og alle soverommene. Tempratur konstant minus 5 gr.
Fikk også se produksjon og lagring av isen . Videre informasjon om når og hvordan hotellet bygges Meget intresant

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, jmv920
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Fascinerende sted med flott beliggenhet rett utenfor Kiruna. Vi besøkte stedet på sommeren og det helårs ishotellet var åpent. Dette var flott - både isrommene og isbaren. Imponerende og spennende.

Restauranten var koselig og maten var god (middag), men vi var ikke imponert over betjening. Særlig frokost betjeningen var uprofesjonelle og lite serviceinnstilt.

Vi bodde ikke på «isrom», men på vanlig rom. Vi hadde leid en leilighet for 4 personer (stuga), og den var slitt og dårlig vedlikeholdt. Ikke koselig. I tillegg dårlig rengjøring. Man blir ikke imponert over å finne andre gjesters gamle hårstrikker i senga.

Så det ble en delt opplevelse. Spennende sted med dårlige rom som ikke stod til forventningene. Et så flott sted burde ha oppgradert og renovert sine gamle campinghytter !!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 476fredrikh
icehotel_sweden, Manager på Icehotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2018

Tack så mycket för att du ger oss feedback. Jätteroligt att höra att ni tyckte om vår kalla del. Att service och den varma stugan inte mötte förväntningen tar vi på största allvar. Vi tar med oss detta till utvärdering.

Anmeldt 11. mai 2018 via mobile enheter

Vi var i det nye helårs ishotellet. Det andre var i ferd med å smelte. Rommene var fantastisk utformet. Må sees. Skikkelig kaldt om du ikke har boblejakke og lue. Smart med egne oppvarmede bad på noen av is-soverommene.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, steinolavr
icehotel_sweden, Manager på Icehotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2018

Tusen tack för din recension! Vad roligt att ni hade ett trevligt besök. Varmt välkomna tillbaka i framtiden!

Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Fortsatt et magisk sted å komme til med nydelig kunst av is. Vetdt å ta et dagstur besøk om du ikke overnatter her. Anbefales på det sterkeste. Ekstra varme klær kan være smart å ha med seg. Hotellet har åpent 365 dager i året.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, siljek2
icehotel_sweden, Manager på Icehotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2018

Tack så mycket för recensionen och rekommendationen! Vad roligt att du hade ett fint besök hos oss. Välkommen tillbaka under någon av våra andra 365 dagar!

Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

Fantastiske isskulpturer og et vannvittig bra konsept. Vi besøkte ishotellet en dag det var 17 varmegrader ute. Inne var det -5 grader. Flotte rom man kan overnatte i, og en nydelig is-bar. Dette var virkelig verdt et besøk, og vi kommer tilbake når det er vinter

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, britthjelle
icehotel_sweden, Manager på Icehotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2017

Tusen takk för den fina recensionen! Roligt att höra om er trevliga vistelse. Ni är varmt välkomna tillbaka i vinter. Vi ses!