Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (129)
Filtrer anmeldelser
129 resultater
Vurdering fra reisende
126
3
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
126
3
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 129 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på syv som spiste der i 2018 og jeg prøvde å bestille bord i sommer men det var fullt og det skjønner jeg. Maten er helt nydelig oh desserten er noe av det beste jeg har smakt. Pannacotta med multer og nydelig kaffe. Uhøytidelig stemning og ikke et problem å bestille vegetar

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MarianneMR2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2021

Beliggenheten er mellom Båtsfjord og Berlevåg, en kort avstikker fra hovedveien. Stedet byr på en god utsikt og du muligeheten for å overnatte i oppusset småhus med mye sjarm. Stort soverom og stort bad, rent overalt.

Værtskapet var særdeles imøtekommende og serverte fersk flyndre med potetmos, grønnsaker og hvitsaus.

Romtips: Sett av litt tid og ta deg en tur ned til sjøen, husk å ta bilder :-)
Dato for oppholdet: februar 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Jan Erik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2020

Flotte rom, nydelige omgivelser, fantastisk mat og vertskap. Koselig galleri på brygga hvor Claudia og Giorgio stiller ut sine bilder med rammer av rekved. Anbefaler virkelig et opphold her, vi skal hvertfall tilbake☺️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Cathrinesc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2019

Fantastisk sted med en utrulig historie i et mektig landskap.
Var der tidlig i sesongen, noe som passet meg godt. Turen ut til Berlevåg var og en opplevelse og deretter opp til Tanahorn. Og på Veines opp på hauen hvor det er rester etter et forsvarsverk. Turen utover langs Tanaelven går gjennom et veldig fint landskap.

Dato for oppholdet: juni 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ernst J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Ingen over, ingen ved siden. Fantastisk sted med fantastisk vertskap. Nydelige rom med veldig god mat. Natur, hav og ro kan nytes i fulle drag. For oss ble det fanget av både multer og kongekrabbe. Anbefales.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, hegbom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser