Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig spisested”
Anmeldelse av SoleLuna

SoleLuna
Vurdert som nr. 66 av 231 Restauranter i Santa Pola
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig spisested liggende i Gran Alacant.
Meny bestående av pizza, pasta og risretter. Hyggelig servitør.
Vi bestilte pizza, det var rikelig med mat og vi klarte ikke alt.
OK priser.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Jorund51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 148 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Et veldig hyggelig bekjentskap i nabolaget. Veldig god mat til en hyggelig penge. Trivelig betjening. Risotto er en sikker vinner. Store porsjoner og husets vin er veldig bra. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Trond N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Vært her flere ganger og fått servert kjempegod italiensk mat. Fin plass og god service. Kjem helt sikkert tilbake..

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 983einarv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Gikk for og ta en is der vi fikk veldig god i is fjor, men fikk i stedet en veldig bra restaurant opplevelse. Hyggelig betjening og hjelpsom da vi hadde med en 1 åring, som snakket godt engelsk. Italiensk mat på menyen med hamburger og biff i tillegg. Bestilte en lasagne som var veldig bra. Blir nok flere middager her.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, 609larsb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Soleluna serverer nok en gang god mat. Skal man ha italiensk mat er dette stedet man skal besøke. Solide forretter og gode hovedretter. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Trond N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på SoleLuna, så også på

Santa Pola, Costa Blanca
Gran Alacant, Costa Blanca
 

Har du vært i SoleLuna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.