Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra🍴”
Anmeldelse av La Matera

La Matera
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 22 av 212 Restauranter i Santa Pola
Kjøkken: Argentinsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Vi var her i 2017,da synes jeg ikke maten sto til forventningene.Men vi var der nå på lørdag den 19.01.Så topp mat, nydelig mørt kjøtt + nydelig alt tipp topp tommel opp

Dato for besøk: januar 2019
Takk, gerd972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 252 anmeldelser

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Har spist her nå en 6-7 ganger og de har den møreste og beste biffen - hver gang. Super service og bra vinutvalg! Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Minamor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Har vært her mange ganger. Jevnt bra kvalitet, alltid bra biff. Husets vin er bra og servicen alltid god. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, O5168XVroya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Rib-eye. Prøv den, du vil ikke angre. Veldig hyggelig vertskap som snakker flere språk, selv om kelnere som oftest er dårlig i engelsk. Snakk med innehaver om du trenger hjelp, han er som oftest til stede og kan hjelpe på skandinavisk (dansk) og engelsk. Liker du biff så MÅ du innom her!
NB! Er stort pluss for nord-europeere: de har åpent fra kl 14 til nærmere midnatt, ergo kan du spise middag til "vanlig" tid.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017

Kjøpte Argentinsk biff,helt ok,men kunne gjort litt mer ut av det.En biff,litt grønt en bakt potet som var druknet i en eller annen kremaktig ting.

Dato for besøk: september 2017
Takk, gerd972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Matera, så også på

Santa Pola, Costa Blanca
Santa Pola, Costa Blanca
 
Santa Pola, Costa Blanca
 

Har du vært i La Matera? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din