Kristoffer V
Anmeldelse av Numa Konaktepe Hotel
1,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Özcan Pınar, Guest Services / Front OfficeNuma Konaktepe Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2022
Dear Guest, thank you very much for your review. We are sorry that we cpuld not fullfil your expectations. Kind regards
0.2 km fra Numa Konaktepe Hotel
  • Destinia.com
1.7 km fra Numa Konaktepe Hotel
Se flere hoteller i Konakli
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Negativt: Mindre område enn forventet. Må betale for å skifte håndkler på all inclusive. Burde vært self service i beach baren, og flasker med vann, ikke små kopper. En overivrig DJ ved bassengområdet sørget for i overkant høyt volum hele dagen. Måltidene ble avviklet med mye kø. Noen av bartenderne burde funnet noe annet å gjøre.
Stranden: ujevn.

Positivt: God mat! Fine og store rom, men rom mot hovedveien har mye støy.

Generelt: Hotellet besøkes primært av russere og tyrkere. Vi var en norsk, en dansk, en finsk og noen tyske familier i tillegg.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, RoaldV_12
Serdar Y, Genel Müdür på Numa Konaktepe Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2017

Dear guest
Thank you for your comment on tripadvisor.

Best Regrards

Serdar Yılmaz

Anmeldt 9. september 2014

Vi ankom sent på natten og rommet vårt var klar og innsjekking var enkel. Gitt at vi ankom kl 01:00 det ville vært fint å ha muligheten til å i det minste kjøpe litt mat, men dessverre kunne vi ikke få noe å spise.
Det positive av oppholdet langt overskygger eventuelle negative. Personalet er svært vennlige, drikke er lett tilgjengelig og det var alltid et godt alternativ ved måltidene. Måltidet element er en stor hit og miss, men jeg er sikker på at hvis du ser hardt nok vil du finne et godt alternativ etter din egen smak. Frokost er sannsynligvis den mest interessante måltidet, men selv da utenfor det er noen matlaging fersk omelett på bestilling og ferske pannekaker. På ettermiddagen mellom 2-4 det er en kvinne utenfor matlaging ferskt bakverk kalt Sigara Böreği og disse er definitivt verdt et forsøk!!
Bassengene er bra er det mange valgmuligheter, valgte vi å bo rundt den avslappende basseng som vi foretrekker fred og ro.
Den eneste virkelige negative for meg er den wi-fi som er ganske mye forferdelig, hvis du er her i mer enn en uke kan det være bedre å bestille et sted nærmere byen. For å oppsummere jeg vil absolutt anbefale det og ville komme tilbake.

2  Takk, Copey3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Serdar Y, Manager på Numa Konaktepe Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2015

Dear Copey3,

thank you very much for the nice and positive review of our Hotel at Tripadvisor. It is very nice to read, that you had a good stay here.
Also thanks for the suggestions to change a few things. We will discuss that in-house. You mentioned the WIFI. We already changed our system to a faster one.

We would be glad to see you again in summer 2015.

Best regards,

Hotelmanager
Smartline Konaktepe Hotel

Anmeldt 20. august 2014

Jeg har akkurat kommet tilbake fra dette hotellet etter en ukes opphold. Vi ankom kl. 05.00 og fikk et grusomt, svakt opplyste rom med utsikt over et klimagasser. Etter å ha klaget til resepsjonen fikk vi et rom med bassengutsikt av midt på dagen neste dag. Rommene er enkle, men rene og rikelig med stikkontakter for å lade opp dingser!! Synd med plast stoler på balkongen!!
Maten er fantastisk, og mange valgmuligheter!
De vanlige spill og moro reservering av solsenger men vi fikk se bassenget lederen ikke lar alle som bærer det største bassengområdet til 9.30 8.30 00. Vi bodde ved den avslappende basseng som var ment å være barnefrie selv om dette ikke følges nøye!!
Det var svært få engelske folk som bor på dette hotellet, massevis av tyskere, nederlandsk og Scandanavians!
De ansatte var svært hjelpsom selv om de ansatte smilte ikke eller samhandler med gjester, men tydelig arbeidet utrettelig for å sikre at alle var tatt vare på!!
Ja, jeg ville kommet tilbake til dette hotellet, som en ferie utformet for en perfekt chill out, er det merket av i boksene!

2  Takk, Ellie C
Serdar Y, Genel Müdür på Numa Konaktepe Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2016

thank you very much for your nice review of our hotel at tripadvisor.
It is always a pleasure for us to hear, that our guests had a nice stay and therefore a wonderful holiday.
We also will bring your critics to our agenda and will do our best to do better.

Anmeldt 14. august 2014

Fint hotell, maten var ok og hotel Good hotel to sleep. En irriterende servitør ... Wifi var dårlig, men vanligvis virket den på dagtid. Kort spasertur til stranden og det var en 'buss' fram og tilbake også. Hvis du kommer til å få solseng på bassengene ikke glem å merke den med deg håndkle på 7-8 AM, ellers vil du ikke få solseng - det ser ut til å være vane.

Takk, Tero V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original

Anmeldt 12. august 2014 via mobile enheter

Dette hotellet var veldig fine til å begynne med.

Den dårlige var -
Wifi var veldig sakte og de alltid sa det var et systemproblem? Men likevel, hvem trenger wifi når du reiser rett?
En annen ting var maten. Vel, det var ikke så ille men for meg det var, og det var ikke bra. Men de hadde mange ting å velge på.
Det siste jeg vil si var at de virkelig hadde virkelig dårlig musikk
Og det er det.

De gode tingene var
Bassenget var svært, svært rene. Og det luktet fantastisk hvis du fortelle meg. Rommet var ikke dårlig i det hele tatt og badet var nydelig med 3 store speil inne i det. Stranden var bare 5 minutter unna og det var perfekt plassert. De hadde alltid drikke og mat klar og de hjalp deg mye om du trenger det.

Takk, Mimmi ;