Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott beliggenhet”
Anmeldelse av Haga Kystkafé

Haga Kystkafé
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Jomfruland
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Restaurantens beliggenhet og hage gjør opplevelsen akseptabel. Trist at et slikt potensial ikke utnyttes mye bedre.

Foreslår at de starter med å heve kvaliteten på maten, og når dette er gjort er det mye annet å ta tak i.....

Kommer tilbake når vi føler behov for en enkel matbit, fordi det ikke er alternativer i nærheten av gjestehavnen.

De selger også drikkevarer her, og et glass i stolene i hagen nedenfor bygningen er jo alltids noe som trolig vil smake i solen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kongemoi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 15 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Følge på 8 voksne var her til sein lunch. Den ene halvparten bestilte pasta carbonara, mens de andre gikk for skalldyrssuppa. Alle fikk maten samtidig etter ca. 15-20 min. Store porsjoner og begge rettene var gode.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, kbergl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019

Heldigvis hadde vi god tid til ferja skulle tilbake til Kragerø, for det blei meir enn ein times ventetid på hamburgeren. Den var i utgangspunktet god, men dessverre lunken.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nelly L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018

Det tok endel tid før pizza var ferdig, men da den kom var den meget bra :-) Fornøyde barn er den beste attest, men for de voksne - er det en prøvelse. Totalt sett - kan vi ikke klage på tidsaspektet med tanke på at det er storsesong for turister!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Keinapel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom i det restauranten åpnet, men likevel tok det godt over en time å få maten. I tillegg fikk bare halve bordet servert mat. Vi klagde, og fikk resten av maten 30 min senere. Barna var ganske så sultne når maten endelig kom. Det viste seg at Mattilsynet kom da vi kom, og derfor tok alt lang tid. Men dette burde vi jo fått beskjed om, for da hadde det selvfølgelig vært enklere å forstå hvorfor alt tok så lang tid.
Vi fikk is som kompensasjon, hyggelig det, men kjipt når vi først sitter der og venter på mat i ‘evigheter’.
Maten var heller ikke så spesielt bra - det var ganske kjedelig kyllingsalat, pizza og carbonara..

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, hlh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Haga Kystkafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din